Spordan Sonra Duş

SonSes

Üye
Arkadaşlar herkese iyi forumlar.Böle bir konu daha var,bende inceledim fakat istediğim cevabı alamadım.Evde Kendi çabalarımla sitede gördüğüm hareketlerle kilo vermeye çalışıyorum.Fakat sorum şu."Spordan sonra duş alınmazsa sporda harcanan kalori bir işe yaramaz " gibi bir teori var ortada.Bu ne kadar doğrudur?Yani spordan sonra duş almazsam o gün yaktığım kalori boşa mı gider?

Son düzenleme:
İlahi, güldüm akşam akşam. Hangi muhterem insan söylediyse sağolsun, spordan sonra duş almamayı aklından geçirebilen kokarcaları yola getirmeye çalışmış.

Elbette duşun fiziksel kaloriyle bir alakası yok, ama medeniyet kalorileri gereği duş alınmalı. Almayanı kardeşim olsun azarlarım.

İlahi, güldüm akşam akşam. Hangi muhterem insan söylediyse sağolsun, spordan sonra duş almamayı aklından geçirebilen kokarcaları yola getirmeye çalışmış.

Elbette duşun fiziksel kaloriyle bir alakası yok, ama medeniyet kalorileri gereği duş alınmalı. Almayanı kardeşim olsun azarlarım.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim :)

Spor sonrası alınan duş kasların gevşemesini ve spazm geçirme olasılığını azaltmaya yarar. Kalori ile bi alakası yok

Back
Yukarı