Spordan Artık Zevk Almıyorum Sizede Oluyormu

Arkadaşlar Yaklaşık 15 Aydır Body Building Yapıyorum Su SOn 1 Aydır O Kadar Saldımki Hani Gitmek İstemiyorum Gitmeyince Kendimi Çok Rhat Hissediyorum Gidince İçim Bunalıyor O Kadarda Supplement Falan Kullanıyorum Enerji Amaçlı Ama NAfile Sizede Olup Sonradan Düzeldimi ?

Ara ver biraz 1-2 hafta dinlen hatta motivasyon geri gelene kadar dinlen

Cooook olmustur,cantami alip salona gidip isteksizlik yüzünden tek bir agirlik bile kaldirmadan geri geldigim:)

Cooook olmustur,cantami alip salona gidip isteksizlik yüzünden tek bir agirlik bile kaldirmadan geri geldigim:)
sen zaten daha cok beslenmeyi seviyosun:) eminim onda hic isteksizlik olmuyodur:) babalar gunu pastan harika gorunuyodu tadina bakmak icin isvicreye gelirdim valla biri davet etse :))

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

morelle ilgili iniş çıkışlar çok olur antremanıda çıkarmak zorlaşır ama normal zamanlarda bu oluyorsa ya spordan soğudun sevmemeye başlıyorsun demektir yada bu spor pek sana göre değil demektir. Umarım sadece morelinle ilgilidir. Mp3 falan sevdiğin şarkıları yükleyip motivasyon sağlayabilirsin.

Arkadaşlar Yaklaşık 15 Aydır Body Building Yapıyorum Su SOn 1 Aydır O Kadar Saldımki Hani Gitmek İstemiyorum Gitmeyince Kendimi Çok Rhat Hissediyorum Gidince İçim Bunalıyor O Kadarda Supplement Falan Kullanıyorum Enerji Amaçlı Ama NAfile Sizede Olup Sonradan Düzeldimi ?

kardeşim durumun müsaitse başka bir spora daha git mesela kickboks mma güreş vs. gibi ozaman bir sorun kalmaz

Back
Yukarı