Spordan önce ve sonra meyve yenmemesi gerekir !

Özetle fruktozdan uzak dur enerji istiyorsan kan şekeri glikoz içeren tahılları kullan demiş. Forumda başka bir başlıkta da biri yazmıştı üzüm suyu içiyorum spordan sonra diye üzümde kan şekeri var fruktoz yok diye biliyorum aynı şekilde bir kaşık bal da tüketilebilir. Fruktoz karaciğer yağlanması yapar dikkatli olunması lazım.

http://www.kasvekuvvet.net/calismad...&utm_medium=social&utm_campaign=ReviveOldPost

Arkadaslar bu yazı bayağı kafamı karıstırdı
Spordan sonra karb alinmaması oncesinde ve sonrasında meyve yenmemesi gerektiğini söylüyor bildiklerimle çelişiyor. Beslenme konsunda kapsamlı bir bilgisi olan açıklarsa sevinirim (bu yazı üzerinden)
o site vücut geliştirmeden ziyade güç sporları ve kuvvetlenme üzerine. başka sitelerden yaralanmaya bak.
meyve tüketimine gelirsek antrenman sonrası basit şeker olarak tüketilebilir. üzüm elma muz. antrenman öncesi önerilmez

Yorumlar icin tsk. Bu konuyla ilgili ayrintili bilgi sahibi olmak istiyorum elinde link olan varsa atarsa güzel olur. İyi forumlar

Oruçta unutmak gibi bişi o hediye takma kafana bir muzdan fazlası olmasın ama. Antreman dışında boma yeter.

@kaldıray ciddi sormamistim bahsettiginiz şeylerin genel geçer seyler olmadığını soylemeye çalışıyorum

Canan karatay da sonunda sıkılıp ne bok yerseniz yiyin demişti. Biz disiplini olan bir spordan bahsediyoruz. Ergen hevesinden değil.
Hmmmmmmmm... Ciddi sporcu olduğuma ikna etmem gerekiyor heralde. İlgiliysen, bir çok disiplinli sporcunun "flexible dieting" konseptine bakabilirsin. Lyle McDonald başta olmak üzere Layne Norton gibi önemli vücut geliştiriciler/powerlifterlar dünya rekorları kırıyor bu tarz şeyleri takmayarak. Bilmem anlatabiliyor muyum HOCAM?

Hmmmmmmmm... Ciddi sporcu olduğuma ikna etmem gerekiyor heralde. İlgiliysen, bir çok disiplinli sporcunun "flexible dieting" konseptine bakabilirsin. Lyle McDonald başta olmak üzere Layne Norton gibi önemli vücut geliştiriciler/powerlifterlar dünya rekorları kırıyor bu tarz şeyleri takmayarak. Bilmem anlatabiliyor muyum HOCAM?
Kesinlikle :))) alberto nunez bu başlığı görse çıldırırdı herhalde :D

Aman hocam ne diyorsunuz siz. Antrenmandan önce meyve yerseniz meyve suyu içerseniz Allah korkusun kalpten bile gidebilirsiniz. Performansı %40 düşürür yağ toplar üstüne kas gelişiminiz durur yapmayın lütfen cahal cahal.

Meyveyle ilgili yorum yapmadım. meuva suyu her yönden saçma bişi. Özel kilo ama programlarında bile karaciğer yağlandırma öelliğinden dolayı rercih edilmez. Siz istediğinizi yiyin. Ne de olsa kan tahlili yarışması yok güzel görünün yeter.

Back
Yukarı