sporda 3.ayımın içindeyim ciddi yardımlarınızı bekliyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan farukUA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
herkeze merhabalar yaşım 23 gecen senede bır 4-5 ay spor yapmştım ama ciddi olarak asılmadım bu sene ocak ayında tekrar başladım

ölçümlerim şu şekilde

07.01.2013

86.9 kloydum vücut yağ oranım % 16.9 du

07.02.2013

81 kiloydum vücut yağ oranım % 15.8 di

07.03.2013

76.9 killoydum vücut yağ oranım % 13.1 dün aldığım ölçüm sonuçları bu şekilde

yanı hesapladıgıma gore 2 ay sure ıcınde 8.8 kilo verdim bunun 4.4 kilosu yağ
sizce bu durum iyimi ? şuan için belli bir agırlık programım yok kol omuz göğüs hareketlerine gırıyorum sırasıyla kardiyodan sonra haftada 4 gün spora gidiyorum pzt-salı perş.-cuma..
yememe içmeme dikkat ediyorum ekmek ve şekerli şeylerden kaçınıyorum
ama şimdi sporda 2 ayı doldurdum artık bölgesel kas çalışmaya başlasammı yoksa 1 ayda cardiyo ve hafif agırlık seklınde devammı etsem
karın bölgemde hafif göbek hala mevcut
bu arada l-carnitine 1100 mg spor oncesı alıyorum
2. ayım itibari ile cla kullandım cla da 20 gunum falan gunde 3 servis 750 mg alıyorum toplamda 2250
profosyonel ve tecrübeli abi ve kardeşlerimden yorum ve öneriler bekliyorum

ölçümler doğruysa yağ yakımın gayet güzel aynen böyle devam et.

programlı şekilde vücut geliştirmene de başla biran önce.4-5 ay ağırlık antrenmanı yapmadan cardio yapıp zayıflayıp sonra boş geçirdiği 4-5 ay için üzülen çok insan tanıdım.sende onlardan olma.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.
Konu kilitleme sebepleri;

Kurallar Madde-11'e aykırı başlık açmak.

Alıntı:
Madde 11-Kişiye özel başlık açamazsınız, başlıklarda kişiye özel mesaj yazamazsınız.(Ör: "sadece xxxx cevaplasın" ya da "sadece prof.lar baksın") Bu gibi durumlarda ilgili kişiye özel mesaj (PM) göndermelisiniz. Bu kurala uymayan mesajlar silinecek ve üye uyarı alacaktır.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı