Sporda İlk Günüm

Merhabalar öncelikle. Fazla kilolarımdan kurtulmak biraz da iyi bir fiziğe sahip olmak için spor salonuna yazıldım ve bugün ilk defa çalışmalara başladım. Boyum 184 cm kilom 105 kg yağ oranı %32. yağ oranım çok fazla olduğundan beni aşırı kilolular grubuna dahil ettiler ve buna göre hareket çalışmaya başladım. Fakat merak ettiğim şu normalde benim kilolarımı verdikten sonra ağırlık çalışmam gerekmez miydi ? ilk günden koşu bandı bisiklet ardından ağırlık çalıştık. bu konuda yeterli bilgim yok bu yüzden sizin bilgilerinize ihtiyacım var. Ayrıca beslenme için de birkaç öneriniz varsa öğrenmek isterim. Şimdiden teşekkürler :)

programınıda bilmioruz ama zaten uygun bişi yazmıslardır yeni başladığın için sana ileri düzey program vermezler muhtemelen de kardiyo ağırlıklıdır )programına uy sabret zamanla zaten ne nedir öğrenirsin 3 beyazı bırak demicem zor olur birden bırakmak yavas yavas azalt antrenman yapıorum diye herşeyi yeme sabret sabret sabret bir anda mucize bekleme :)

Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Programımı öğrenir öğrenmez buraya yazarım . Bu hafta içinde diyetisyenden de yardım almayı düşünüyorum. Sabır işi gerçekten katılıyorum . İlk günden bırakan çok yakınımda inşallah böyle devam ederim.

kardio agirlikli olarak zayiflayip bunun yaninda agirlik antremani yapman zayiflama süreci icinde cok asiri kas kaybini önlicektir,zayiflarken agirlik antremanida yapman beynine; kaslar ise yariyor onlar lazim onlar dursun mesaji veebilmek icindir.

Back
Yukarı