Sporcu Beslenmesinde Pratik Uygulamalar

Forumda yazmaya başladığımdan beri dönem dönem karşılaştığım "Bana kitap önerisinde bulunabilir misin?" sorusuna bu alanda yazılan akademik kaynaklı ingilizce kitapları söyleyerek cevap vermiştim. Ancak kitapların ücretleri 50-250 dolar arasında değiştiğinden ve beslenme literatürüne uygun akademik ingilizce ile yazıldığından kitaplara ulaşım ve kitapların kullanım şansı azalıyordu.

Bugün Nobel Tıp'ın 2019 kitap kataloğunu incelerken bu yıl içerisinde çıkacak bir kitabı gördüm ve soran/soracak arkadaşlara faydalı olması için foruma yazmak istedim.

Kitap; profil fotoğrafımda uzun süredir yer alan Fink'in Practical Applications in Sports Nutrition(5. Baskı).
Çeviri editörü spor beslenmesi profesörü Gülgün Ersoy. Ürünün fiyatı orjinal sitesinde 134 dolar(~ 700 tl) olarak belirtilmiş, ancak türkçe çevirisi 60-100 tl bandında olacağını düşünüyorum.

Kitabı buradan görebilirsiniz:
https://www.jblearning.com/catalog/productdetails/9781284101393

Kitabın ne zaman çıkacağı hakkında henüz bilgim yok. Merak eden arkadaşlar olursa, Gülgün Hoca ile iletişime geçip ne zaman çıkacağı hakkında bilgi edinebilirim.
Takip etmek isteyenler "Prof Dr. Gülgün Ersoy-Sporcu Beslenmesinde Pratik Uygulamalar" adıyla takip edebilirler.

Kitabı reklam veya satış amaçlı değil, tamamen forumda ilgi duyan arkadaşlar varsa faydalansınlar diyerek paylaşıyorum. Ayrıca editörün 20 nin üzerinde kitabı olduğunu ve kitaplarının zaten satılıp tükendiğini de eklememde fayda var.
Sevgilerimle.

Back
Yukarı