Spora yeniden başlangıç Üstatlardan yardım lütfen

Merhaba arkadaşlar devamlı olarak olmasada 3-4 aylık bi spor geçmişim var şimdi kalıcı olarak başlamak istiyorum ve en hızlı şekilde kendimi nasıl geliştirebilirim sizden yardım istiyorum ayrıca supplement kullanmam gereklimi para ve zaman sıkıntım yok en çok verimi almak istiyorum yeni başlayan bu arkadaşınıza yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. Vücudum 181 boy 69 kilo

Aslında hersey senin elinde vucuduna yeteri kadar karbonhidrat ve yeteri kadar protein alırsan ki zaten sonuc alırsın ama bunun için en önemlilerinden biriside yaptıgın antremanlar antremanlarında çok düzgün nizami ve kaldırabileceğin max. agırlıklarla vucudunu insaa etmeye baslarsın zaten ama sabretmelisin bir kaç ayda olabilecek bişey değil bu şimdikten kolay gelsin ;)

selam.
öncelikle karar verip tek hedefe doğru gitmelisin . hedefini belirle. Supplement tabiki gerekli ve önemli ama ondan önemlisi doğru beslenme. gerçek yemek ...
forumda araştırıp beslenme programlarına bakabilirsiniz. hemen supplemente başlamayın biraz yol katedip öyle başlarsanız sizin için daha iyi olacaktır.

Back
Yukarı