Spora yeni baslayanlar icin beslenme önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Selkaya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabalar arkadaslar. 1.75 boy 68.5 kiloyum. Amacim kilo almak ve kas olarak ozellikle almak. Kollarim çöp adam gibi her gordugumde sinir oluyorum. Bb ye basladim. Hocam bana temel program verdi. Ama bir eksigim oldugunu hissettim ki en onemli seydi bu. Benim duzenli bir yemek programim yok. Kisisel olarak 140 gr protein ve 2600 kaloriye ihtiyacim var günluk olarak. Ama imkanimda kisitli bir ailedenim. Benim gibi baslayan ve kilo almak isteyen kardeslerinize oneriniz var midir beslenme olarak. Cok sevinirim yardimci olurssniz.

kısa ve net Yumurta Makarna Tavuk hem bütçe dostu hem gelişim için çok iyi seçenek ama daha önemlisi kilo alman lazım yani kg başına 1.5 2gr kadar almak buda 3 - 5 yumurta ve 300gr tavuk demek gerisi full makarna. her gün proteinini tam alamadığın zamanda olacaktır önemli olan süreklilik antremanları bırakmamak.

kendime şöyle bir program yaptım siz tecrübeli abilerime sormak istedim. 1.75 boy 68.5 kilogram tekrar belirteyim.

sabah: 2 yumurta haşlanmış veyahut yağda, 200 ml süt ,10 zeytin ,1 domates ,3 4 dilim beyaz peynir
öğleden önceki ara: 1 avuç badem 2 muz
öğle:300 gram tavuk göğüs salata makarna ayran veyahut 1 kase yoğurt
öğleden sonraki ara: yulaflı süt içinde 1 elma olacak şekilde
akşam yemeği: evdeki yemek : nedir bunlar.. biber kabak nohut fasülye brokoli veyahut bazen sadece çorba yapıor annem o tek çorba olan günler 100 gr tavuk ve makarna yapmayı düşünüyorum. önerileriniz veyahut yap yapma dedikleriniz bekliyorum. bu program bana ne katar ne götürür. cevaplarsanız sevinirim. ( her gün yapacağım ayın 30 günü )

Ek gainer alman gereklidir bu durumda. Çünkü metobolizman hızlı en azından bir parti gainer kullan bu sana etki vericek daha sonra normal düzeyde devam et.

Back
Yukarı