gulsenn
Üye
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Spor salonuna başlayalı iki hafta oldu ve henüz bir programım yok sadece kardiyo yaptım. Spor hocam üçüncü haftadan sonra program hazırlayabilceğimizi söyledi. Boyum 170, kilom 50. Vücudum orantılı basenim ya da kilo problemim yok. Spora başlamamın sebebi daha estetik bir fizik ve sağlık için. İstediğim şey; bacaklarımda dizden aşağısı üstüne göre biraz daha kalın yani biraz daha kaslıydı eskiden çok koştuğum için sanırım.bu beni rahatsız etmiyor kötü bir görüntüsüde yok fakat spordan elimi eteğimi çekeli çok oldu bahsettiğim bölgede sarkma değilde nasıl desem artık fazla sıkı değil. O bölgeyi sıkılaştırmam için hangi hareketleri önerirsiniz? Bisiklet? Birde yapmak istediğim iki şey daha var birisi squat fakat squat yaparken üst bacakların ön bölgesinde bir kalınlaşma,dışarı doğru bir çıkıntı oluyormuş sanırım forumda bu çok konuşulmuş bunun olmaması için ağırlıksız mı yapmam gerekir hareketi? Bazı arkadaşlar ağırlıksız yapınca olmuyor demiş.Son olarak bel inceltme için hangi hareketleri önerirsiniz? Arkadaşlar fitnessa gitmene gerek yok evde bazı hareketlerle yapabilirsin bunları demişti fikriniz nedir? Kilom boyuma göre biraz az kalıyor bunuda dikkate alarak yorum yaparsanız sevinirim
)