Spora Yeni başladım bir kaç sorum var

öncelikle merhaba arkadaşlar dediğim gibi spora başlayalı bir hafta oldu .

Boyum :1.84
Kilom:110 yani anlayacağınız oldukça kiloluyum.Gittiğim salonda programım da az ağırlık çok tekrar sistemiyle çalışıyorum.Ağırlık çalışmadan önce 40 dk koşu + bisiklet yapıyorum.Haftada 5 gün salona gidiyorum.Salon hocam diyet yapmamı söylemedi ama kendine dikkat et dedi sporla birlikte iştah açılır dedi düzenli gelirsen ayda 5 kilo rahat verirsin dedi acaba doğrumu verebilirmiyim?
Hızlı kilo vermem ve az da olsa kas yapmam için tavsiyeleriniz nelerdir?

Bir hafta oldu ve 5 gün gidiyorsun amaç ? (gerek yok)

3 gün gitmen fazlasıyla sana yeterli olacaktır.

Ağırlıktan önce kardiyo ağırlık vermen iyi olur.

Yağlı bir vücuda sahipsen az kilo fazla tekrar çalışman doğrudur 3x20-25...

Beslenme düzenini verirsen daha çok yardımcı oluruz.

ağırlıktan önce cardio ya önem ver..

haftada 6 günde gidebilirsin sadece cardio için.

3 günde hafif ağırlıkta alet çalışırsın..ayda 5 kg normal düzgün bir diyetle verilir imkansız değil..eğer çok kasarsan 1 ayda 10 kiloda verirsin ama gerek yok.
pazartesi :cardio
salı :cardio+alet
çarşamba : cardio
perşembe: cardio +alet
cuma : cardio
cumartesi : cardio + alet

örnek olarak verdim..

ilk ay 5 kilo verirsin bu normaldir,ancak sonraki aylar bir önceki ay verdiğin düzende kilo vermezsin,vücut alışır ve aynı tepkiyi vermez,ama sen aynı düzende devam edeceksin.

Kolay gelsin.

Bir hafta oldu ve 5 gün gidiyorsun amaç ? (gerek yok)

3 gün gitmen fazlasıyla sana yeterli olacaktır.

Ağırlıktan önce kardiyo ağırlık vermen iyi olur.

Yağlı bir vücuda sahipsen az kilo fazla tekrar çalışman doğrudur 3x20-25...

Beslenme düzenini verirsen daha çok yardımcı oluruz.

öncelikle yorumlar için saolun
haftada 5 gün gitmem benim isteğim değildi.Hocam öyle istedi.hergün 40 dk kardiyo yapıyorum.Ağırlık sanırım sıkılaştırmak içinmiş.3x60 yapıyorum ama kolları 3x20 yapıyorum.Belirli bir beslenme düzenim yok.Karbonhidrattan uzak duruyorum ve tuzu hayatımdan neredeyse çıkardım.Dediğim gibi ekmeği de eskisine göre azalttım.Bide önerebileceğiniz diyet varmı?

Son düzenleme:
Tuz hakkında bi fikrim yok ama akşamları çok hafif yemek ye ve beyaz ekmek yerine kepekli tüketmeye özen göster. Benimde senin gibi fazla kilolarından şikayetci arkadaşlarım vardı ve bu sporla beslenmesine dikkat ederek gayet normal insanlar oldular aynen devam :)

Back
Yukarı