spora yeni başladım bi yardımcı olurmusunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben 17yaşında 94 kiloyum ben 85 kiloya düşüp kas kutlesini arttırmak istiyorum ve benim duzenli benslenme şansım yok okula gittiğim için spora başlayalıda yaklaşık 1 ay oldu pek bir etkisini goremedim neler yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum

Cok bilgim yok ama bi kaç sey yazabilirim. Bütün bftr yazarları 1 ayda sadece hamlığın atılacağını söyler.Sadece yapacağın spordan önce yapılan ısınma gibi. Uzun vadeli sporuna ısındın.boyunu yazmamıssın ama 85 kiloya düsmek istediğine göre 1,86 falandır diye düsünüyorum. 9 kilo vermekte sağlıklı olsun diyorsan 2,5 ayını alır. Beslenme konusunda düşük kalorili yiyecekler olmalı, öğünler düşmeli .Yağlı yiyeceklere elveda denmeli . Önceliğin kilo vermek olduğu için mekik kelebek gibi hareketler su zamanda sadece zaman kaybı olur diye düşünüyorum. Önceliğin cardio antrenmanı olmalı. Söyleyeceklerim bu kadar .

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

BodyForumTR Kullanım Kılavuzu - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı