Spora Yeni Başladım Çok Zayıf Ve Kısayım Acil Bi Bakarmısınız ??

Merhaba kardeşlerim ve abilerim ben spore yeni başladım yaşım 16 ve boyumun kısa oldugunu ve çok zayıf birisi oldugumu düşünüyorum hatta öyleyim
Sizin nasıl bir yol alacagıma dair fikirlerinizi almak istedim .
Bide arkadaşlar ben başladıgım gün direk Protein tozu aldım ve kullanıyorum antremandan önce ve gece yatmadan önce içiyorum
Protein Tozunun Markası Optimum Nutrition Siz ne düşünüyorsunuz Direk bilgilerimden bahsedicem biraz

Boyum 1.68
Kilomda 47.5

Arkadaşlar çok zayıfım ve cok kısayım ben birazda yaptıgım hareketlerden bahsetmek istiyorum

İlk olarak;

Göğüs makina 3x10
Butterfly 3x10
Rowing 3x10
Göğüs Dambıl 3x10
Triceps makina 3x10
Dambıl Pazu 3x10

Bunları yaptıktan sonra güclenme hareketi olarak

Barfix
Şınav ve
Bilek Çalışıyorum

Bunların hepsi hocanın yazdıgı program arkadaşlar bana durmadan yemek yememi ve barfix çubugunda asılı kalmamı istiyor. Ben birazda yemek yiyişimden bahsetmek istiyorum.

Sabah

2 Yumurta 1 Bardak Süt Peynir ve Bir avuç Fındık

Öğlenleyin okulda oldugum için Yemekhanede yiyorum ne çıkarsa ama Sulu Yemek oluyor et ve tavuk çıkıyor çogunlukla. Tenefus aralarında kantinden kakaolu süt alıp içiyorum

Akşam

Tekrar sulu yemek annem ne yaptıysa :)

Gece

1 Bardak süt ve bol meyve tüketiyorum.

Bide arkadaşlar ben başladıgım gün direk Protein tozu aldım ve kullanıyorum antremandan önce ve gece yatmadan önce içiyorum
Protein Tozunun Markası Optimum Nutrition Siz ne düşünüyorsunuz nasıl bi yol almalıyım böyle gidersem bi ilerleme kaydedebilirmiyim?

ÖNCELİKLE protein tozunu antremandan sonra iç .Yaptığın program iyi beslendiğin sürece ilk etapta sonuç verdiricektir. Geceleri çok fazla meyve tüketirsen yağlanırsın . Kasla beraber şişman bir adam olursun gece tüketimine dikkat et . bol proteian al . Antremanın 2 saat öncesi bol kompleks karbonhidrat al.

ÖZEL BİLGİ VE PROGRAM ALMAK İÇİN MESAJ ATABİLİRSİN .

Boyu dert etme. 21 yaşına kadar uzuyor fakat genetikte yoksa yoktur. Sen iyi beslen.
Antrenman olarak full body workout çalış. forumda var.

Back
Yukarı