arkadaşlar yazdığınız bazı yazılarda gerçekten çekememezlik, bir sinirlilik seziyorum. tamam o arkadaş bilimsel ilerlemiyor ama sen ilerle? ne kadar araştırman var bu maddeler ile ilgilli? dünyada bu maddeler şu an nerelerde ne için kullanılıyor, faydaları mı daha çok, zararları mı daha çok tartışmaları halen tıp dünyasında cevap bulamamışken sen nasıl gelipte "ONLAR HORMON ALIYOR KİMYASALLARIN HEPSI ZARARLI" diyebiliyorsun? bugüne kadar özendirme amaçlı olmasın diye yazmak istemedim ama söyleyim, kür yaparken kendim bunu bir çok sebebe bağlı olarak kullandım , fizyolojik ve mental olarak gerçekten bir iyileşme sağladım ( fizyolojik olarak sadece dışardan bahsediyorum şu an için test sonuçlarım bu hafta gelicek, garanti konuşmak maksadıyla bu uyarıyı yazıyorum, bir sorun çıkacağını sanmıyorum.) nasıl mı? en basiti oxandrolone+testesterone kullanırken senelerdir geçmeyen ve ara ara yayılma gösteren ensemdeki 2 tane kist iyileşti, saç çıkmıyordu oralarda saç çıkmaya başladı, vücut kas kütlem arttı, psikolojik olarak kendımı cok rahat hissetim. "umarım yazının bu kısmı özendirici olmamıştır, zaten herkezte pozitif etki göstericek diye birşey yok. ( kistlerin neden iyileştiği konusunda bir fikrim yok, "tahminen" oxandrolone dan dolayı olabilir. ama bu sadece tahmin)
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:44 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:38 ----------
bakın şunuda lütfen aklınızdan çıkarın. kürde beleş kas kazanmazsınız arkadaşlar, bende iğne yapsam bende şişerim fikrini aklınızdan çıkarın. bu iş öyle kolay değil. "istesem, yapsam, etsem, dilesem" lerle bu iş gerçekleşmiyor, bu iş korkmadan vücuduna progesteron sokunca gerçekleşiyor. kür boyunca karşılaştığı zorluklarla mücadelesiyle gerçekleşiyor. sanıyorsunuzki iğneyi yap kas gelsin. kaç tane kür yapan adama baktınız, bu iş cidden kolay değil, birincisi maddi ve manevi olarak hazırlanmanız lazım. protein tozu bile kullanırken çekinen adam tabiki steroid kullanana saygı duyacak, nasıl bugün cesaret gösterenlere saygı duyuyorsanız, onlarada duyacaksınız. bu büyük bir cesaret örneğidir en başta. anabolic steroidler kısmına uğramanı da tavsiye ederim , bu işe gerçekten emek veren, uğraşan adamlar var, ve unutma emek " zamanla ölçülmez"
Ömrü hayatımda böylesine safça bir izah, ne okudum ne işittim...
işim itibari ile birçok doktor,porf, doç ile temas halindeyim, bu konularla ilgili birçoğuna soru yöneltim ve cevap aldım...
Senin gibi eczaneye gidip abi bana susta-piro ayarla tadında bu işlerle ilgili olsaydım ''ayol bunlar çatlıyor'' ''aman sen ne anlarsın'' diye etrafa cahil saçmalıklarını saçardım.
...ama dediğim gibi bu işin uzmanı birçok kişi ile bilgi alış-verişinde bulundum, meslek hayatının 60 yılını metabolizma ve hormonlar hakkında araştırma yapmış kişileri referans alırım.
3 ay ya da 13 yıl spor salonuna gidip amele gibi ağırlık kaldıran bir insanın bu konular hakkında bilirkişi kesilmesi çok acı.
Kolaya kaçmayan, zoru seçen kişilere ithamınızdan, kimin neyi kısklandığı ya da sporu ne amaçla yaptığı gayet NET ortada.
Sen
yeni üyesin bilmezsin ama bu forumun steroid konusunda en bilgili üyelerinden bir tanesi olan saygı duyduğum
bozokaydin hocamızın imzasını paylaşmak istiyorum.
-Anabolik/androjenik steroidler prostat kanserine neden olabilirler. Infertilite dahil birçok soruna neden olabilirler.
-GH, IGF-1, MGF kanser riskini arttırabilir, var olan kanserin tedavisini imkansız hale getirebilir.
-Beta stimulanlar (Clenbuterol/Efedrin/Ventolin) kalp ritim bozukluğu ve tansiyon yükselmesine neden olabilir.
-Tedavi haricinde kullanılan bütün kimyasal maddeler zararlıdır ve vücudun doğal dengesini bozar.
Az okuyup, bilmeden ve konu hakkında kulaktan dolma bilgilere sahip tiplerin bir kaç ay sonra salonlarda uzman kesilmesinden bıktık diyerek bu konuyu burada noktalamak isterim.
İsteyen gider kokain kullanır ya da captagon takılır bana ne ama bunları iyi bir haltmış gibi anlatmaya kalkarsa...
orda dur!
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:18 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:07 ----------
Normalde cevap yazmayacaktım konunun gidişatı tartışmaya gidiyordu ama bir kaç bilgi yanlışlığını düzeltmek için yazmak zorunda hissettim kendimi.
Öncelikle benim steroidler hakkında yeterli bilgim var ama bana detaylı bilgi edin diyecek birisinin benden daha çok bilmesi gerekir ne yazık ki buna sahip olduğunuzu sanmıyorum.Neden mi ?
Steroidlerin durduk yere kas çıkardıkları ve steroid kullananların emek harcamadan vücut yaptıkları ima eden bir yazıdan ben bunu çıkarıyorum.
Halbuki steroid kullanırken aldığınız protein daha fazla olmalı,antremanların daha kaliteli olmalı,uykunuza daha çok dikkat etmelisiniz vs....İşte o zaman steroidler işe yarar ama zararlıdır o yüzden kimseye kullan denemez..
İkinci olarakta steroid kullananları erkeklikten men etmişsiniz şu sözlerinizle: "ne erkeklik vasfından feragat ederim, ne gelecek için risk doğuracak ilaç katagorisinde anobolik ajanlara baş vururum."
Steroidler eğer doğru kullanılırsa kısır bırakmaz forumumuzda da bir sürü steroid kullanan üye var sorun bakalım erkeklik vasfından feragat etmişler mi ?Bir çok vücutcunun çocukları bile var şimdi bu kadar insan erkek değil mi ?
HCG ve PCT size birşeyler hatırlatıyor mu bu konuda ?
Vücut geliştirme için GH+insülin kullanıpta 4 ayda siklet atlayan kaç kişi gördünüz ?Zaten bu ilaçları kullanan insan ağır siklettir ve elin parmağını geçmez bu ülkede..
Bilmek derken yanlış anladınız hct, pct, gh, ptg, flgxl her neyse bunları google yazıp, anlamını okuyup orada burada caka satmaktan bahsetmemiştim.
Ben bilmiyorum ama bilgili insanlardan referans alıyorum ve bunları anladığım kadarıyla aktarıyorum.
Referans dediğim, yıllarını tıp sektöründe harcamış değerli doktorlarımızdır.
Elinde stok fazlası sterodi kakalayacak adam arayan spor hocalarını referans olarak kabul etmeyelim ya da genetik hakkında 3 satırlık yazı ve pct nin açılımını bilmek yeterli değil.
Steroid zararlıdır arkadaşlar kasmaya gerek yok. Zararını bilirim ama kullanırım kime ne dersen hay hay. Genç arkadaşlar bu formu okuyor, kimsenin sağlığını bozmaya kimsenin hakkı yok. Kötü örnek olmayalım.