Spora basladım kilo alıyorum

Abiler 15 yasumdayim 1.75 boyum var 15 e yeni girdim 3 hafta oluyor spor salonunda gitmeden önce 66.5 kiloydum simdi 69 kiloyum niye boyle oluyor ? Gittiğimde 6 dk isinma yapiyorum kardiyo ile sonra agirlik calisiyorum 1saat

Son düzenleme:
Beslenmene dikkat ediyormusun ? Özellikle spor sonrası abur cubur vb. yiyorsan kilo alırsın zaten vücut enerji istiyor abur cuburlarla karşılamaman gerekir doğal beslen. Unutma ki %60 beslenme %40 antrenman Başarılar :)

okul oldugu için sabahları poğça yiyiorum ogle yemegi oluoyr ne varsa artık çorba ve pilav bide bişi olur iyyorum okuldan geldiginde 1 tne muz iyiyorum direk spor saolonuna giidyorum ordan geldiginde pilav kuru fasulye yiiyroum bu kdr

Sabah yumurta,lor peyniri vb. Öğlen evden okula goturecegin tavuk gogsu akşamda protein ağırlıklı beslenmeni tavsiye ederim.

Öğlen okulda ne cikiyirsa yiyiroum pilav ve blgur pilava çok oluyor simdi antremandan sonra 30 dk yuruyos yapiyorum aletle 300 kalori yakuyirum bide okulda öğlen futbolvfilanda oynuyordum ama sabahları yumurta öğlen ne cikarsa bide öğlenden sonra seker komasina gieiyorum Karam gurme çikolata aliyorum sonra okul bitiyor salona gidiyor o gün hangi kol göğüs vs varsa calisiyorum sonra 30 dk yürüyüş bitiyor evdede fasulye pilav vs vs yiyorum tavsiyemiz vrmi bunlari yapyorum

Back
Yukarı