Spora Başlayıp Kilo Almak

1 ay kadar önce 183 boy ve 69 kiloydum ve spora başladım. Sabahları 5 yumurta beyazı en az 2-3 sarısı yiyorum. Peynir tereyağı zeytin bal falan. Çay içmiyorum. Diğer öğünlerde evde ne varsa + yoğurt ayran falan içiyorum. Bazen icetea içiyorum. Ek olarak muz+ 1 meyve ve yulaf+cicibebe+süt karıştırıp günde 2 kere yiyorum. Birde bir avuç dolusu fıstık ya da leblebi yiyorum. 1 ayda 6-7 kilo aldım dün ölçtüm ve 76 idim. Sorunum şu iştahım açıldı bu beslenme ile gidiyorum sorunum yok zorlanmıyorum ama göbeğim çıktı. Vücut olarak büyüdüm iyice tişörtlere falan oturuyorum artık. Tek sorun göbek. Ben yavaş yavaş alırım göbek yapmam derken (hiç göbeğim olmamıştı hep zayıftım bu ilk ) belirgin şekilde göbeğim oldu. Hocama söyledim mekiklere başlarız ve 80 civarına gel o zaman bakarız dedi galiba kardiyo falan yaptırıcak anlatmadı henüz. Bu durumu yaşayan var mı? Göbekten korkardım göbeğim çıktı. :D Erir mi bu ne olur ne yapmalıyım siz ne diyorsunuz tecrübeli arkadaşlar ? HIIT diye bir kardiyo şekli varmış onu uygulayayım mı ? 2 gün ağırlık 1 gün dinlenme yapıyorum o dinlenme gününde 15-20 dk kardiyo yapsam göbek gidip karın kası oluşur mu?

Back
Yukarı