spora başlangıç

öncelıkle forumu bi süredir takipo ediyodum fakat şimdi başlamak nasip oldu boy 1,80 kilo 55 yaş 17
her neyse abilerim ben spor salonundan cok evde calısmaya karar verdım
klasık dambıldan baslamak yerıne 168 cm krom bar ve 4*5 kiloluk dökum plak spariş ettim baslangıc ıcın yeterlı ve fazla olucağını düşünüyorum ... :)
dambıl yerıne bar almamın sebebı hem göğüs çalışmak hemde hacim kazanmayı amaçlıyorum o yüzden abilerim birazda araştırdım ama sizin yorumlarınız önemli tabiki
bana hem her gün yapabileceğim etkili bir program ve beslenme programı verirseniz sevinirim eksıksız uygulamaya çalışıcam şimdilik bu kadar abilerim umarım yardımcı olursunuz ... :)

imkanın varsa siparişteki uzun barı iki kısa bar olrak değiştir bana kalırsa. ya da ek olarak iki de kısa bar al. omuz çalışmasında, kol çalışmasında kısaca hepsinde dambıla ihityacın olacak. yeni başlayanlar için programlar var forumda. ama hareketlerin yüzde 90'ı dambıl ile gösteriliyor.[DOUBLEPOST=1415130085][/DOUBLEPOST]ben de evde dambıl ile çalışıyorum. dambılla her hareketi yaparsın , göğüs de dahil, ama uzun bar ile hareket sayısı sınırlı.

Back
Yukarı