Merhaba , kısaca yaptıklarımdan bahsedeyim , öncelikle soğuk bi memlekette yaşıyorum ve bu yüzden daha önce spora gitmemiştim burda , genelde yemeklerinede alışık olmadığımdan 10ay gibi bi sürede yemek yiyememkten 20 kilo vermiştim , 176boy a sahibin gittiğimde 96kilo idim 76 kilo geri geldim. Amacım yazın Türkiyede bunu korumaktı fakat başaramadım ve şuanda 82 kiloyum , türkiyede 40gün boyunca düzensiz spor salonuna gittim , iyi kötü bir başlangıcım var. Şimdi benim istediğim öncelikle bel bölgesindeki yağları eritmek ve fit bir vucüda sahip olmak , burda evimin yakınında sayılan güzel bir salon buldum (sitesi var atabilirm) (hava -20,-25leri görünce uzakta gitmek ölüm olur) . Aşağıda madde halinde istediklerimi sunucam , lütfen yardımcı olun burdaki spor hocaları ile anlaşamıyoruz (dil sorunu var biraz) ayrıca extra güzelde bir ücret istiyorlar hocalık için.Benim bu konuda yapmak istediğim , düzenli olarak resimlerimi koyup vucüdun tepkisine göre tavsiye almak. Dediğim gibi çok fazla terimleri bilmiyorum özet geçmek gerekirse aşağıda madde halinde :
1- Spor kaç gün aralık ile gitmeliyim ?
2- Dediğim gibi 40gün spora gittim , geneli cardio ağırlıklıydı , spora gittiğimde nasıl bi çalışma sistemi yapmalıyım , gün gün (1.gün , 2.gün...) şeklinde bir çalışma programı , genel olarak aslında istediğim ağırlıklı kas çalışmak , aslında en kısa sürede en çok etkiyi alabileceğim plan (bunu amacı erken bırakmak değil
)
3- Nasıl bir yemek düzenim olmalı , en kolay bulunan malzemeler ile nasıl bir günlük diyetim olmalı ? Bir adet diyet programı (burda bulabildiğim yiyecekler ile)
4- Hangi ilaçları kullanmalıyım ? ilaç işini hiç bilmiyorum , maddi durumum el verdikçe (malum öğrencilik kendi paramızdan kesicez ) hangi ilaçşarı almalıyım , uygun fiyatlıları : ) Özellikle yağ yakıcı kullanmalıyım sanırım (yaşadığım şehirde fazla bulunmuyor , tavsiyelerinize göre arayıp bulacağım)
5- Dediğim gibi 1.gün 2.gün 3.gün şeklinde düzenli bir çalışma programı (örneğin 1.gün 20dk tempolu koşu ardından 2set 15tekrar X kilo bilmem ne hareketi şeklinde) bir amatöre plan
, yemek düzeni , takviye tavsiyeleri
Spora 1 hafta sonra başlamayı düşünüyorum ve sizden yardımlarınızı esirgememenizi istiyorum , özellikle bu işte profesyonel abilerimden , uzun süredir vg yapıp işi bilen kardeşlerimden , şimdiden teşekkür ederim.
Dipnot : Lütfen ciddi olarak cevap atarsanız sevinirim thums:
Boy : 176
Kilo : 82
1- Spor kaç gün aralık ile gitmeliyim ?
2- Dediğim gibi 40gün spora gittim , geneli cardio ağırlıklıydı , spora gittiğimde nasıl bi çalışma sistemi yapmalıyım , gün gün (1.gün , 2.gün...) şeklinde bir çalışma programı , genel olarak aslında istediğim ağırlıklı kas çalışmak , aslında en kısa sürede en çok etkiyi alabileceğim plan (bunu amacı erken bırakmak değil

3- Nasıl bir yemek düzenim olmalı , en kolay bulunan malzemeler ile nasıl bir günlük diyetim olmalı ? Bir adet diyet programı (burda bulabildiğim yiyecekler ile)
4- Hangi ilaçları kullanmalıyım ? ilaç işini hiç bilmiyorum , maddi durumum el verdikçe (malum öğrencilik kendi paramızdan kesicez ) hangi ilaçşarı almalıyım , uygun fiyatlıları : ) Özellikle yağ yakıcı kullanmalıyım sanırım (yaşadığım şehirde fazla bulunmuyor , tavsiyelerinize göre arayıp bulacağım)
5- Dediğim gibi 1.gün 2.gün 3.gün şeklinde düzenli bir çalışma programı (örneğin 1.gün 20dk tempolu koşu ardından 2set 15tekrar X kilo bilmem ne hareketi şeklinde) bir amatöre plan

Spora 1 hafta sonra başlamayı düşünüyorum ve sizden yardımlarınızı esirgememenizi istiyorum , özellikle bu işte profesyonel abilerimden , uzun süredir vg yapıp işi bilen kardeşlerimden , şimdiden teşekkür ederim.
Dipnot : Lütfen ciddi olarak cevap atarsanız sevinirim thums:
Boy : 176
Kilo : 82