merterden19
Üye
Spora başlamadan önce yaptığım karşım:
Spora başlamadan 1,5 - 2 saat içinde tüketilmelidir.
1 Su bardağı kadar yulaf ezmesi
1 Adet çiğ yumurtanın sadece akı ( sarısını kesinlikle koymayın )
1 Su bardağı portakal suyu ( elle sıkılmış olursa daha iyi olur )
1 Muz ( muzu ezin )
1 Yemek kaşığı bal
Hazırlanışı:
Boş bir kaseye yulaf ezmesini dökün sonra boş bir tabakta muzu iyice ezin daha sonra portakal suyuyla karıştırıp onu yulaf ezmesinin üzerine boşaltın. Yumurtanın sadece akını üzerine ilave edin ardından balı da ekleyip karıştırın. Ardından tabağa döküp yiyebilirsiniz. Portakal suyu miktarı az geldiyse biraz daha ilave yapabilirsiniz.
Spora başlamadan 1,5 - 2 saat içinde tüketilmelidir.
1 Su bardağı kadar yulaf ezmesi
1 Adet çiğ yumurtanın sadece akı ( sarısını kesinlikle koymayın )
1 Su bardağı portakal suyu ( elle sıkılmış olursa daha iyi olur )
1 Muz ( muzu ezin )
1 Yemek kaşığı bal
Hazırlanışı:
Boş bir kaseye yulaf ezmesini dökün sonra boş bir tabakta muzu iyice ezin daha sonra portakal suyuyla karıştırıp onu yulaf ezmesinin üzerine boşaltın. Yumurtanın sadece akını üzerine ilave edin ardından balı da ekleyip karıştırın. Ardından tabağa döküp yiyebilirsiniz. Portakal suyu miktarı az geldiyse biraz daha ilave yapabilirsiniz.