Eveeeett... Nasıl başladım?
Daha 7 yaşımdayım, ama canavarım durmam yerimde, haşarının tekiyim. Mahallede kırmadık cam, topunu gasp etmediğim çocuk bırakmazdım
Apo abim var benim, 15 yaş büyük benden. O zamanlarda işte 22 yaşında üniversiteli, BB ye merak salmış bir adam. Herneyse günlerden bir gün abimle salona gitmek zorunda kaldım, ağlıyarak gittim salona; istemiyordum. Ama o yaşımda ağırlık kaldıranları, acı çekenleri, abimin ağır çalıştığında gördüğüm yüz ifadesini ve o işte o adamın vücudunu gördüm duvarda, boydan boya bir fotoğrafıydı... Kim miydi? O adam Arnold SCHWARZENEGGER'dı aşık olmuştum ya o vücuda aşık olmuştum. O göğüsleri görmüştüm, o kolları, o devasa kolları... Herşey değişti hayatımda. Ağlayarak gittiğim salondan, ağlıyarak çıkmıştım. Çıkmak istemiyordum yerlere atmıştım kendimi beni dışarıya çıkartmasınlar diye... Ama nafile abim kucağına aldığı gibi hop eve... Artık abi spor salonuna giderken arkasında zırlayan bir çocuktum. Abime hep söylerdim;
-abi hani "dımbıl" alacaktın bana, bak kaç gün geçti hala almadın. Babama söyleyecem bak abi, babam alsın bana...-
O yaşlarda evde mekik çekerdim, abimden gizli; zararlı olduğunu söylerdi.
Şnav çekerdim, sütlerini içerdim, muzlarını yerdim... Daha neler neler. Her yıl 4 ay yüzerim ben. O 4 ay sabahları erkenden kalkar şınav mekik çeker(biz denize gideriz, karataş'a ancak çadır kurarız bir başkadır çadır zevki.) ve çadırın çatısının yan kavaklarına tutunup; barfiks çekmeye çalışırdım. Sağolsun abimin 3 metrede boğarak öğrettiği "yüzme" ile şu anda bile o koca plajda en iyi yüzen benim.
İşte bu böyle gitti. Ardından bir illet yakaladı beni ONLİNE oyunlar. Knight Online, ardından counter strike 1.6, ardından metin2... Yaş oldu 15; Ben salmışım kendimi içimdeki spor aşkı ölmek üzere, kendimi ne hallere sokmuşum... Acımaya başladım ya kendime geçtim aynanın karşısına bu musun? lan sen dedim, Ayberk bu musun? Hani dedim Arnold? Hani dedim spor? Bir sandalyeye çakılıp kalıyorsun, sabahtan geceye kadar hatta sabahlara kadar oyun oynuyorsun. Ayıp lan bana dedim... Sonra benim bu şekilde(sesli konusuyorum, içimden konuşmam ben.) konuştuğumu gören abim. Hıh işte bu *mk dedi. Lan aferin bende, senden böyle birşey bekliyordum, dedi.
Abimle GoldenLife Spor salonuna gittik, Adem AYDOĞAN'ın yanına... Balkan şampiyonudur kendisi. Adem abiyi gördüm, tamam lan dedim işte bu, hedef bu dedim geçecem. Kesinlikle ya dedim geçecem ne olursa olsun, sakatlanmadıkça böyle olacam(tabi mırıldanıyorum bu arada sesli konuşmuyorum). Adem abi duydu, ufak çaplı bir dalga geçti... Ardından yaşımı kilomu sordu. Önceden hangi sporlarla uğraştığımı vs. vs. Temelimin olduğunu ve başlamayı çok istediğimi söyledim; ancak nafile... Abime döndü ve dedi ki; Apo kardeş sen bu çocuğu al, bunu evde ağırlıksız, temel hareketlerde çalıştır ve temelini dinç tut dedi. Yazında yüzsün ve sporu aksatmasın iyi uyusun iyi beslensin dedi. Saat 10 olmadan yatacak dedi. Dediklerimi yapsın ve Eylül-Ekim gibi gelsin dedi.
Ben 6 ay, haftada 4-5 gün(yaz aylarında 4 gün) boyunca çalıştım. Yaz aylarında sabah 6 da kalkar, sahilde kendime hazırladığım ücra bir köşede(barfiks demiri bile yapmıştım.) Şnav, barfiks, mekik, amuda kalkıp(ayaklar duvarda) yapabildiğim kadar 2 set in-kalk, Tricepsler için hareketler vs.... Deli gibi çalışıyorum. Azimliyim ve adem abinin karşısına çıktığım zaman helal sana demesini istiyorum. Herneyse çok uzattım kısaltalım. Spordan sonra hoop denize, 1.5 saat yüz ve akşam üstünü bekle... Veeee... Hoop iskeleden atla 1.5 saat dinlenmeden(benim dinlenmem sırt, üstü yüzmek olur.) yüz.
Bu şekilde temel yaptım kendime ve adem abinin karşısına çıktığımda hangi salona gittiğimi sordu. Yalan söyleme dedi başka bir salonda çalışmışsın sen dedi. Hayır abi dedim olur mu? filan abimininde söyledikleriyle zor bela inandırdık... Şimdi mi? 3. Ayım bitti ve 1 hafta zorunlu mola vermeliyim(omuz ve bilek sakatlığı ama geçecek, geçmezse de kendisi bilir :evil

.
Çoook uzun olduğunu bende görüyorum. Ancak yaşadıklarımı ve içimdekileri tamamen, eksiksiz size anlatmaya çalıştım.
Bekle Adem AYDOĞAN birkaç sene bekle... bench_O