Spor Yapmak İstemiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lisra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Lisra

Üye
Havalar ısındığından beri spor yapacak halim yok, salonu bıraktım evde dumbell ile ara sıra çalışıyordum ama onu da yapma isteğim yok. 10 günlüğüne şehir dışında çıktım ve hiç spor yapmadım belki motivasyonum artar diye bu sefer daha beter oldum, siz ne tavsiye edersiniz?
Düzenleme:3 aydır spor ile uğraşıyorum son 1 ayı yukarıda yazdığım gibi geçti

Eğer oruç tutuyorsan orucun da etkisi vardır. Ya da sürekli aynı yaptığın hareketlerden sıkılmış olabilirsin.Yeni hareketler uygulamayı dene bence.

Eğer spora gerçekten bir bağlılığın yoksa bu sporu yapamazsın. ( İş-Oruç-Hastalık gibi durumlar hariç)
Çünkü ne olursa olsun her şekilde yapmak isteyince yapılıyor.
Önce buna gerçekten bağlı mısın ? Ne için yapıyorsun bunu sorgula.

Eğer spora gerçekten bir bağlılığın yoksa bu sporu yapamazsın. ( İş-Oruç-Hastalık gibi durumlar hariç)
Tam anlatamadım kendimi spor yapmak istiyorum ama yapacak gücüm yok kendimi güçsüz halsiz hissediyorum bunun çözümünü arıyorum

Tam anlatamadım kendimi spor yapmak istiyorum ama yapacak gücüm yok kendimi güçsüz halsiz hissediyorum bunun çözümünü arıyorum

Kendini motive et.
Örneğin; supplement kullanıyorsan ürün değişikliği yap. Kullanmıyorsan ve almayı düşünüyorsan bir ürün al.
Bunlar da motive edecektir seni.

Beslenme ile ilgili bir problemde olabilir diye tahmin ediyorum biraz daha enerji verebilecek şeylere yönelebilirsin.
Değişiklikler iyidir biraz değişikliğe gidebilirsin.

Motivasyonunu arttıracak videolar izle ve mümkünse yüksek sesle Rap müzik dinle. Motivasyonun eminim ki artacak

Back
Yukarı