spor yaparken ne giyiyorsunuz

merhaba hocalar, cılız bir vücudum var ve askılı giymek istemiyorum iskelet gibi gözükürüm spor salonunda normal tshirt + eşofman giymem doğru oluur mu yani kıyafet vücuduma yapışmalı mı bolmu kalmalı

rahat olacagini hissettigin herseyi giyebilirsin. esortman-tshirt,şort-askili. istedigini kombin et giy.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Pantalonla geleni gördüm bi videoda bu işin sınırı yok.Dize kadar gelen bi şort vede atlet çok rahat ettirir.Ama ben kışın dar uzun eşofman ve kapşonlu takılmayı düşünüyorum.Ne kadar kendine yakıştırırsan giydiklerini o kadar motive oluyosun bana kalırsa.

Benim önerim; bu boynerlerde vs de satılan yanlış hatırlamıyorsan adı da bladespide diye bi atlet markası var. Modal kumaş türünü kullandıkları yarım kollu tsihrtleri ne teri belli eder ne de vücuda tam yapışır bedenini ufak almazsan.Dene hatta S-M-L bedenlerini,ona göre al.30 tl civarı olmuş fiyatlar geçen baktım.İyi forumlar.

Decathlon'dan Domyos markasının tişört ve şortlarını giyiyorum, fiyatları az olmakla beraber aşırı rahat ediyorum, öneririm.

Benim önerim; bu boynerlerde vs de satılan yanlış hatırlamıyorsan adı da bladespide diye bi atlet markası var. Modal kumaş türünü kullandıkları yarım kollu tsihrtleri ne teri belli eder ne de vücuda tam yapışır bedenini ufak almazsan.Dene hatta S-M-L bedenlerini,ona göre al.30 tl civarı olmuş fiyatlar geçen baktım.İyi forumlar.
Blackspade olma şansı var mı onun ? :D

Salonda isnanların ne düşündüğünü takmak yerine istediğin kyafeti giyip çalışsan şimdiye askılı gieyecek duruma gelmiştin :)

Herkes antrenmanda bol giy diyor ama ben dar giyiyorum. En çok da kol kısımlarının dar olanlarını. Çünkü daha iyi hissediyorum kan akışı ve kası daha çabuk alabiliyorum

Back
Yukarı