Spor ve hedefler :)

Arkadaşlar merhaba 19 yaşındayım ve bu zamana kadar 5-6 defa spora yazıldım ve hepsinde ayda 4-5 sefer falan gittim.
Kilom 85 Boyum 1.82 ve yağ oranım 26-27 oranında ve son zamanlarda bu beni gerçekten rahatsız etmeye başladı. Tip olarak gerçekten çok iyi olduğumu sadece vücut olarak kötü olduğumu söylemeye başladı çevremdeki insanlar. :)
Bende kendime hedef koydum(aşağıda resim..). Bu sefer kararlı yaklaşıyorum ve aksatmadan gerçekten azimle kurallarına uyarak, düzenli beslenerek yapmak istiyorum bu sporu.
Elimde daha önceden olan programlar var ama tekrar hocalarla gözden geçireceğim. Saçma olabilir tabiki zamanı kişinin yaptığı programa göre değişir ama Sormak istediğim gerçekten bu resimdeki vücuda ulaşmak ne kadar zamanımı alır..

GDbo6V.png

Bu adam ile ilgili eski bir başlık vardı orada yazmıştık, adam da ki fizik elbet elde edilir ama adam gerçekten iyi bir yüze sahip bu yüzden fazla dikkat çekiyor. Kısacası bu oranda bir fizik çok vaktini almaz diye tahmin ediyorum. Tabi ki herkesin genetiği farklı neye benzeyeceğini bilemeyiz.

Bu adam ile ilgili eski bir başlık vardı orada yazmıştık, adam da ki fizik elbet elde edilir ama adam gerçekten iyi bir yüze sahip bu yüzden fazla dikkat çekiyor. Kısacası bu oranda bir fizik çok vaktini almaz diye tahmin ediyorum. Tabi ki herkesin genetiği farklı neye benzeyeceğini bilemeyiz.
Ben yüze bir şey demiyorum zaten hocam tabiki adam konuda bayağı iyi :D vücut olarak istiyorum

Back
Yukarı