Spor Salonunun tüm imkanlarını evde oluşturma imkanınız olsa...

Spor Salonunun tüm imkanlarını evde oluşturma imkanınız olsa...

• Total voters
    182
Tabiki evde çalışırım öncelikle yaşım küçük herkesin bana tip tip bakmasını istemem sıraya girmek istemem evden oraya kadar uzun yol çekemem bu yüzden 2 adet dumbell aldım farklı kilolarda. Koşu bandımız var babam ben ortak kullanıyoruz başka da birşeye ihtiyacım yok valla. Ben mutluyum böyle. En iyisi ev. Partner olarak bir kız izlese en güzeli :)

Evde çalışmayı tercih ederim.Deniz,koşu bandı yerine açık havada koş daha iyi olur.Evet güzel bir kız partner olursa iyi olur.

Evde çalışmayı tercih ederim.Deniz,koşu bandı yerine açık havada koş daha iyi olur.Evet güzel bir kız partner olursa iyi olur.

Neden koşu bandı yerine dışarıda koşmak? Daha sağlıklıdır elbette de sonuçta aynı kalori yakılmıyor mu yoksa ben mi yanlış biliyorum bir de abi bir şey soracağım hani koşu bandının üzerinde kaç kalori yaktığın yazar ya orada ben 5.0'a gelene kadar yapıyorum. O 5bin kalori mi 500 mü?

Neden koşu bandı yerine dışarıda koşmak? Daha sağlıklıdır elbette de sonuçta aynı kalori yakılmıyor mu yoksa ben mi yanlış biliyorum bir de abi bir şey soracağım hani koşu bandının üzerinde kaç kalori yaktığın yazar ya orada ben 5.0'a gelene kadar yapıyorum. O 5bin kalori mi 500 mü?

Onu bilmiyorumda,bana abi demesende olur.

ABD'deki emlak firmaları yeni yapılan evlerin içine spor odası da yapıyorlar zaten..Ama oradaki evler çok geniş ve ferah..Ayrıca vücut geliştirme için satılan çalışma istasyonları,aletler ve ekipmanlar oldukça ucuz,kaliteli ve çeşitli..

Türkiye'de bu imkanı bulma şansınız maalesef yok..Çok istinasi evde bulursunuz bu imkanları..

Aynı yaştayız.Ama kendimden küçüklerede abi demeseniz olur diyorum.Kum torbası alacağız,aldıkmı ev spor salonuna döncek

benım evımde su anda marcy mwb 2001 bench sehpam var zaten 300kg kadar agırlıgım ve 6 tane kısa dambıl barım ve duz bır bench sepham ve duz barım 2 tane bıde 2 z barım var hatta bısıkletım bıle var ama evde calısmıyorum hatta salonumu degıstırmeyı dusunuyorum su anda baska bır spor salonuna gecıcem bır sure yaklasık 2 ay evde calıstım ama motıve olamıyordum . bı ara heves ettım aldım tum herseyı ama keske almasaydım :) sımdı ole bos bos duruyorlar evde bır odada :)

salon herzaman dha ıyı bır motıvasyon saglıyor . benım su anda bır salona gıtmeye ıhtıyacım yok bıle ama asla salon gıbı olmuyor

salonda daha disiplinli calışyorum bu bir gerçek. evde kaytarırm. ama salondada kalabalıksa alet sırası beklemek çok uyuz

Aslında yoğunluk yüzünden evde çalışmak daha iyi olabilirdi; fakat diğer açılardan baktığım zaman spor salonunun ayrı bir havası var, en azından benim düşüncem böyle.. Evde motivasyonum kolay düşebilir; fakat spor salonunda motivasyonun kolay kolay düşeceğini hiç sanmıyorum..

Zaten evim salon gibi sadece istasyonlar yok onlarıda gerek görmüyorum :D

ev diyorum araba garajı fln fena olmaz....arkadaslarıda doldurdukmu tamam sonrası cibili cibili

salonda çalışmak daha güzel ama salonu paylaştığın insanlar ter kokularına biraz daha dikkat edip acaba kokuyor muyum diye biraz düşünüp duruma göre önlem alabiliyor olsalardı çok daha iyi olurdu

Back
Yukarı