Spor salonundaki sorunlar

selam arkadaşlar ben yeni dün bi spor salonuna kaoydoldum

4 5 aylık ev geçmişim var
işte gittik hoca nın yaptırdıkları şunlar
3x10 Front Dumbbell Raises 2 kg
3x10 latarel raise 2 kg dumbel

50 mekik

3x10 Standing Cable Curls 15 kg
3x10Leg Extension 10 kg

3x10 Butterfly (Pec Deck) 15 kg
3x10 Machine Bench Press 15 kg
3x10 lat pulldown
3x10 Rowing Machine(cable rows)

ve adını bilmedigim bi hareket daha yaptım 3 x10

ama bunalr bana hafif geldi ben biraz daha fazla yptuıgım halde
benim bildigim kadarıyla triceps çalıştırmadık daha ekisigmiz nedir bilmiyorum ama
hocaya dedim benim 4 5aylı kev geçmişim var bunalr hafif iye hoca dedi
şimdi senin gibi gençler vardı 2 arkadaş işte şunu yaparız bunu yaparız vesayre diye komalık oldular dedi adam sanki benim dedigimi yapmassan ... git diyecekmilş gibi geliyor ondan fazla bişey diyemiyomda

birde çok bilgisizler
msela önce büyük kas grupları çalışıır benim bildigim bunda en son bacak çalıştık
başka birde programın şöyle olması gerekmiyor muydı
bi gün işte gögüs biceps bi gün kanat triceps vesayre gibi ?
heralde beni yeni başlayan biri olarak görüyor ama bana bunlar hafif geldi dedigim halde o dediklerimi dedi

ben hocaya kalkıp birşey de diyemiyorum
benden iyi mi bilcen vs der diye aslında iyi biride bilmiyorum napcam bende size sorayım dedim ?

Salondaki hocanın yaptığı doğru.Sana verdiği tipik yeni başlayan programı ve her bölgeyi çalıştırıyor.Bir nevi kaslarını alıştırmaya çalışıyor.Bütün salonlarda buna benzer bir programla başlanır.

Ev geçmişim var demen hocan için pek bir şey ifade etmez.Evde sadece dumbbell curl çalışıp düzenli spor yapıyorum diyenler de var,bu yüzden hocan risk almak istememiştir büyük ihtimalle.

Hafif gelme konusuna gelince salona yeni başlayıp,hocaları dinlemeyip fazladan çalışanları kendi gittiğim salonda da görüyorum.Belki sen evde daha düzenli çalışmışsındır bütün bölgeleri ama yeni biri bir de hocayı dinlemeyince ham vücudun tepkisi oldukça sancılı oluyor :)

Salondaki hocanın yaptığı doğru.Sana verdiği tipik yeni başlayan programı ve her bölgeyi çalıştırıyor.Bir nevi kaslarını alıştırmaya çalışıyor.Bütün salonlarda buna benzer bir programla başlanır.

Ev geçmişim var demen hocan için pek bir şey ifade etmez.Evde sadece dumbbell curl çalışıp düzenli spor yapıyorum diyenler de var,bu yüzden hocan risk almak istememiştir büyük ihtimalle.

Hafif gelme konusuna gelince salona yeni başlayıp,hocaları dinlemeyip fazladan çalışanları kendi gittiğim salonda da görüyorum.Belki sen evde daha düzenli çalışmışsındır bütün bölgeleri ama yeni biri bir de hocayı dinlemeyince ham vücudun tepkisi oldukça sancılı oluyor :)

bende senin gibi düşündügümden hocaya fazla bir şey demek istemedim :D 2 3 hafta böyle yapalım bakalım sonra alışırız heralde

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:06 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:38 ----------

güncelllllllllllllllllllllllllllllll

bence forumdaki yeni başlayanlar için önerilen programları kullan
esksini at gitsin

İlk mesajdan itibaren yeni başlamadığını vurgulamışsın ama daha söylediğin şeyin sebebini bilmiyorsun. Böyle devam et hocan değiştirir zaten.

İlk mesajdan itibaren yeni başlamadığını vurgulamışsın ama daha söylediğin şeyin sebebini bilmiyorsun. Böyle devam et hocan değiştirir zaten.

ne alaka yani salona yeni başlamış olabilirim ama vg ye degil

hoca demişti ertesi güne görürsün diye agrıdan gelemeyeceksin diye ama bende tık yok bugün gene setleri artırarak yaptım 1 ay böyle devam edecem diger aya bakıcaz artık

madem hocandan daha bilgili olduğunu düşünüyosun onun verdiği programı değil kendin program hazırla bakalım.

bu spor sabır ister SABIR SABIR SABIR

Back
Yukarı