Spor salonundaki bocalama dönemini nasıl atlatmalıyım;şöyle anlatayım evde düzenli olarak 5 aydan beri spor yapıyorum ve ağırlıklarım artık yetmediği için spor salonuna bir arkadaşımla beraber yazıldım hoca bize standart ilk başlangıç antrenmanını verdi mesela benchpress,enseyepress,burbullcurl,triceps antrenmanı vs.yani benim evde yaptığım program diyelim pztsi
muz ve triceps yapıyordum salı:göğüs ve biceps yapıyordum çarşamba off gibi şuan ki programda ise herşey aynı gün içinde ve bu haftayı böyle geçirdim fakat bende ne ağrı ne sızı tatminkar olmadan döndüm salondan.evde kendi kafama göre daha rahat calışıyordum sanki, diyelim ki ; benchpress'te tam calıştığım sistemi yazayım 4 set 30 tekrar 22kg ile,4set 25 tekrar 25kg ile ve 3 set 20 tekrar 30kg ile yapıyordum ve anca göğsüm de ağrı oluyordu şimdi bugün sporda 4*10 45 kg ile yaptım anca kesti fakat göğsümde ne ağrı ne sızı eve geldim sanki hiç çalışmamışım ısınıp eve dönmüşüm gibi ben bunun ortasını nasıl tutturabilirim ne yapabilirim yani daha fazla kilo artırıp tekrar sayımı mı düşüreyim birde sabit fikirli olduğum için sanki çok tekrar yapmazsam gelişemezmişim gibi geliyor.Hocam la konuşup bir prog yazdıracağım fakat 4 er set olacak bunlar artık bu setlerde girebildiğim kadar ağır girmeye gayret edeceğim herhalde.