SPOR SALONUNDAKİ HOCANIN SÖYLEDİKLERİ

AkkoyLu

Üye
Hocam deadlift yapıyorum 120 KG başarılı ve bilgili bir hoca salonda yaşımın daha 17 olduğunu vucut gelişimini tamamladıktan sonra ağır girmemi kullandığım ağırlıkları düşürüp daha fazla kas kütlesi kazanacağımı anlatmaya çalıştı sizin yorumunuz nedir merak ettim

kısmen dogru demis bende katiliyorum hocana.
intensity yerine volume u yükseltmen vucut buyutmene yardimci olacaktir agirligi kaldirirkenki stressi hissetmek buyumenin anahtari diyebilirim.

Yeterince gerilim hisset yeter. Ağırlık kaldırırken kızaracak, bağıracak veya nefes patlaması yaşayacak kadar çalışma. Çok zorlama. Ne yaşın ne de seviyen buna müsait değil. Konu hareket değil. Formun doğruysa deadlift kesinlikle bulunsun ve devam et. Ama asla ağır çalışma. Yaşın itibariyle dirençli ve esnek olmaya müsaitsin. Güç kazanırken hacim, direnç ve esneklik kazanmayı da hedeflersen zaten kendini çok iyi bir sporcu olarak bulacaksın ileride.

Hocam deadlift yapıyorum 120 KG başarılı ve bilgili bir hoca salonda yaşımın daha 17 olduğunu vucut gelişimini tamamladıktan sonra ağır girmemi kullandığım ağırlıkları düşürüp daha fazla kas kütlesi kazanacağımı anlatmaya çalıştı sizin yorumunuz nedir merak ettim
Hedefin ne senin? Çalışma sistemi hedefle ağırlıklıdır.

Yeterince gerilim hisset yeter. Ağırlık kaldırırken kızaracak, bağıracak veya nefes patlaması yaşayacak kadar çalışma. Çok zorlama. Ne yaşın ne de seviyen buna müsait değil. Konu hareket değil. Formun doğruysa deadlift kesinlikle bulunsun ve devam et. Ama asla ağır çalışma. Yaşın itibariyle dirençli ve esnek olmaya müsaitsin. Güç kazanırken hacim, direnç ve esneklik kazanmayı da hedeflersen zaten kendini çok iyi bir sporcu olarak bulacaksın ileride.
Teşekkür ederim bu arada fullbody çalışma yöntemini senden öğrendim her ne kadar programını uygulamasam da haftalar geçtikçe bölgesel çalıştığım zamanlardan daha fazla fark görüyorum kendimde.[DOUBLEPOST=1534266632][/DOUBLEPOST]
Hedefin ne senin? Çalışma sistemi hedefle ağırlıklıdır.
Hedefim ileride iyi bir sporcu olmak sadece.

sen şu 210 kg bench olayında konu sahibine bunlar bir şey bilmiyor hocam diyen kişisin dimi.madem bu kadar biliyordun da neden soru soruyorsun merak ettim
  1. bordo14, 5 Ağustos 2018Rapor Et
    #14Cevapla

2. Online
    AkkoyLuÜye
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    1

Reis öncelikle helal olsun.Yukarıdakinlerin hepsi boş insanlar kafaya takma ağızı olan konuşur bu ülkede.Birinin üstüne senin bastığının yarısını ver bir daha hayatında bench yapamaz burada sana sallıyorlar. bu senin yazın.boş dediğin insanlar sana yarım ediyorlar.

3. AkkoyLuÜye
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    1

Sanırım fullbody tarzı uyguluyorsun şuan uyguladığın antreman programınını bana atabilri misin?

buda bana özelden attığın mesaj.

Back
Yukarı