Kaç kilo ile çalışmalıyım peki?kısmen dogru demis bende katiliyorum hocana.
intensity yerine volume u yükseltmen vucut buyutmene yardimci olacaktir agirligi kaldirirkenki stressi hissetmek buyumenin anahtari diyebilirim.
Aslında çok küçük değilsin ama aklında hiç şüphe kalmaması için plyometrics ve vücut ağırlığı ile de çok iyi alt vücut gelişimi sağlayabilirsin.Kaç kilo ile çalışmalıyım peki?
Hedefin ne senin? Çalışma sistemi hedefle ağırlıklıdır.Hocam deadlift yapıyorum 120 KG başarılı ve bilgili bir hoca salonda yaşımın daha 17 olduğunu vucut gelişimini tamamladıktan sonra ağır girmemi kullandığım ağırlıkları düşürüp daha fazla kas kütlesi kazanacağımı anlatmaya çalıştı sizin yorumunuz nedir merak ettim
Teşekkür ederim bu arada fullbody çalışma yöntemini senden öğrendim her ne kadar programını uygulamasam da haftalar geçtikçe bölgesel çalıştığım zamanlardan daha fazla fark görüyorum kendimde.[DOUBLEPOST=1534266632][/DOUBLEPOST]Yeterince gerilim hisset yeter. Ağırlık kaldırırken kızaracak, bağıracak veya nefes patlaması yaşayacak kadar çalışma. Çok zorlama. Ne yaşın ne de seviyen buna müsait değil. Konu hareket değil. Formun doğruysa deadlift kesinlikle bulunsun ve devam et. Ama asla ağır çalışma. Yaşın itibariyle dirençli ve esnek olmaya müsaitsin. Güç kazanırken hacim, direnç ve esneklik kazanmayı da hedeflersen zaten kendini çok iyi bir sporcu olarak bulacaksın ileride.
Hedefim ileride iyi bir sporcu olmak sadece.Hedefin ne senin? Çalışma sistemi hedefle ağırlıklıdır.