spor salonunda ne giyeceğim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nrdeb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Adidas nike v.b yerlerden bi tane şort istersen sana yardımcı olcaklardır
t-shirt olarak rahat bi t-shirt giy yani
spor ayakkabı tercih et
yazın cardio yapmıcaksan parmak arası terlikle falanda gidebilirsin
yanına su ve havlu almayı mutlaka unutma
kendine eldiven edin
ve spor cıkışı yedek t-shirt al yanına merak etme spor dolapları var soyunma odasında

kışında uzun eşofman altı ve t-shirt giyebilirsin
sen oraya spor yapmaya gidiyosun podyuma falan cıkmaya gitmiyosun ki rahat ol

en fazla orda hüsamettin abi falan olcaktır onlara hava atcak değilsin plajda atıcağın havayı düşün :D

en güzel cevap senden geldi teşekkür ederim.

Basketbol şortları bu iş için iyiymiş. Hem bol,rahat,dizin altında...
Üstümede spor bir t-shirt alırım. Spor için kullancağım bir t-shirt yok elimde.
Soğuk günler için eşofman altım var zaten.
Bide rahat spor ayakakkabı alırım.

Birşey sorcam.

Başlangıç için ağırlık eldiveni almam gerekir mi?
Yoksa önceden almayım ordaki hocamın önereceği birşey olabilir mi?

Özellikle ağırlıkları hazırlarken plakaların elden kaymaması için gerekli olduğunu düşünüyorum.Ayrıca şahsen eldiven taktığım zaman barı daha iyi kavradığımı düşünüyorum.Bu da özelikle benchte kendimi güvende hissettiriyor.Eldiven almak için hocanın al demesine gerek yok.Faydalı olacağı kanaatindeyim.

penye şort ve atlet ile bile spor yaparsınız nike adidas ürünlerden bir farkı olmaz o an için sadece çabuk yırtılır fln.ayakkabı çok önemlidir ona dikkat et ayakkabı bileğini biraz sararsa daha iyi olur bence.ayrıca her ayakkabı ile squat kolayca yapılmaz ayakkabının tabanı önemli.

yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar, peki tüy dökücü olarak en etkilisinden tavsiye edebileceğiniz bir marka varmı ?

Hiç kasmaya gerek yok, 20 tl basketbol eşofmanları var kısa çokta rahat, alıyorsunuz ondan bir tane. 1 tane siyah 1 tanede beyaz 5 tl'e düz v yaka atlet tarzı birşeyler alıyorsunuz gidiyorsunuz

Back
Yukarı