Spor Salonuna Gitmeden 20 Kilo

Merhabalar ben 18 yaşında 105 kilo 1.90 boyunda bir arkadaşınızım ramazandan sonra 3 ay boyunca her gün sabah 6'da kalkıp 1 saat koşmayı,evde bisiklet ve mekik felan çekmeyi düşünüyorum bunları yaparak spor salonuna gitmeden ideal kiloma ulaşıp incelebilir miyim.Spor salonlarını basık bir ortam olarak buluyorum o yüzden gitmek istemiyorum.Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.

Benim öyle kas gibi özendiğim şeyler yok daha çok futbolcu fiziği istiyorum ince belli kıvrak bir fizik sadece koşarak felan olmaz diyolar ama kararsız bırakıyolar insanları

Kardeşim sadece futbolcu fiziği dediğin şey için kilo verdikten sonra bile en az 1 yıl kas çalışman gerekli. Ayrıca vücut geliştirme yapmadan sadece kardiyo ile kilo vermeye çalışırsan yağ yakımının yanında kas kaybı da yaşarsın. Deride sarkmalar falan olur.

Kardeşim sadece futbolcu fiziği dediğin şey için kilo verdikten sonra bile en az 1 yıl kas çalışman gerekli. Ayrıca vücut geliştirme yapmadan sadece kardiyo ile kilo vermeye çalışırsan yağ yakımının yanında kas kaybı da yaşarsın. Deride sarkmalar falan olur.
usta futbolcu fiziği dediğim ronaldo,ibrahimovic felan değil yanlış anlama vardy gibi tanıyorsundur büyük ihtimal arkadaşlarda aynı senin söylediğin gibi söylüyor sarkmalar felan olur diye ama bilmiyorum işte bi de spor salonuna gidersem eğer bana programda yardımcı olabilir misin?

usta futbolcu fiziği dediğim ronaldo,ibrahimovic felan değil yanlış anlama vardy gibi tanıyorsundur büyük ihtimal arkadaşlarda aynı senin söylediğin gibi söylüyor sarkmalar felan olur diye ama bilmiyorum işte bi de spor salonuna gidersem eğer bana programda yardımcı olabilir misin?

Evet Vardy i biliyorum anladım dediğini. Ama sırf o hale gelebilmek için bile kas kaybetmemen lazım. Hem sen salona gidip ağırlık kaldırmaya başla, gelişimi gördükçe daha iyi olmak için hırs yapicaksın. O zaman iyi ki başlamışım dersin. Program en kolayı, güzel bi full body çalışma programı kullanırsın. Asıl zor olan beslenme. Beslenmeye çok dikkat etmen gerek.

Evet Vardy i biliyorum anladım dediğini. Ama sırf o hale gelebilmek için bile kas kaybetmemen lazım. Hem sen salona gidip ağırlık kaldırmaya başla, gelişimi gördükçe daha iyi olmak için hırs yapicaksın. O zaman iyi ki başlamışım dersin. Program en kolayı, güzel bi full body çalışma programı kullanırsın. Asıl zor olan beslenme. Beslenmeye çok dikkat etmen gerek.
full body çalışınca irileşirim diye korkuyorum

full body çalışınca irileşirim diye korkuyorum

Keşke irileşmek o kadar kolay olsaydı. Dediğin gibi olabilmek için kilo verdikten sonra 1 yıl tam gaz vücut geliştirmen gerekiyo. Ayrica kas yaparak iri olmak çok estetik zaten o ayrı bi konu. Senin şu saatten sonra hiç düşünmeden slaona yazılıp başlaman gerekli

Keşke irileşmek o kadar kolay olsaydı. Dediğin gibi olabilmek için kilo verdikten sonra 1 yıl tam gaz vücut geliştirmen gerekiyo. Ayrica kas yaparak iri olmak çok estetik zaten o ayrı bi konu. Senin şu saatten sonra hiç düşünmeden slaona yazılıp başlaman gerekli
Belimi inceltmek için önerdiğin bir hareket veya program var mı ?

Kilo vermek deyince neden spor akla gelir ki, yıllardır buna şaşarm. Spor, kilo veemede son sıralarda düşünülmesi gerekir.
Aslolan beslenmedir.
Yeğenim 110 kilo idi, spor yapıyordu.Pek kilo veremiyordu.Sonra top oynarken ayağı kırıldı.2 ay aktif spor yapamadığı halde, bu 2 ayda 11 kilo verdi sadece beslenmeyi ayarlayarak. Protein e dikkat etti tabi, kas kaybı yaşamamak için.
Yani spor sağlık için yapılmalı. Kilo vermede sanıldığı kadar etkili olmaz spor.Çünkü spor yapıp kalori harcadığında acıkacaksın ve onu bir şekil telafi etmek için yiyeceksin. Aslolan beslenmedir.
İlla spor yaparak kilo vermek istiyorsan, kardiyo yerine ağırlık çalış.
Kolay gelsin.

Kilo vermek deyince neden spor akla gelir ki, yıllardır buna şaşarm. Spor, kilo veemede son sıralarda düşünülmesi gerekir.
Aslolan beslenmedir.
Yeğenim 110 kilo idi, spor yapıyordu.Pek kilo veremiyordu.Sonra top oynarken ayağı kırıldı.2 ay aktif spor yapamadığı halde, bu 2 ayda 11 kilo verdi sadece beslenmeyi ayarlayarak. Protein e dikkat etti tabi, kas kaybı yaşamamak için.
Yani spor sağlık için yapılmalı. Kilo vermede sanıldığı kadar etkili olmaz spor.Çünkü spor yapıp kalori harcadığında acıkacaksın ve onu bir şekil telafi etmek için yiyeceksin. Aslolan beslenmedir.
İlla spor yaparak kilo vermek istiyorsan, kardiyo yerine ağırlık çalış.
Kolay gelsin.
bence hiçte öyle değil bence sizin arkadaşınızın yavaş olan metobolizmasını hızlandırmış yoksa benim aylarca diyet yapmış arkadaşlarım var spor yapmadan en fazla 5-6 kilo verebildiler ki diyeti bıraktıktan sonrada direk olarak aldılar bence asıl önemli olan spordur :)

Hayat yolunda öğreneceğin çok şey var.İleride birgün sporun değil, beslenmenin önemli olduğunu anlarsın.
Yoksa günde 3-4 saat spor yapıp halen göbekli olan sporculara da danışabilirsin.
Diyette önemli olan, %90 dan fazla oranda, beslenmedir.Spor çok düşük orandadır.Kişinin kilosuna göre değişse de, hergün 1 saat koşsan bile haftada 5-6 bin kalori kaybedersin. 7000 kalori 1 kilo olduğuna göre her gün 1 saat koşsan, haftada 1 kiloya bile denk gelmez bu.

Aslolan beslenmedir.İleride birgün öğrenirsin.Yaşayarak öğren en iyisi...

Back
Yukarı