Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3 gün uygun bana cuma gününü bekliyorum gidip kayıt yapmak için inş hayırlı olur bir sorum daha olucak çok soru soruyorum ilk defa gideceğim için kafamda soru işaretleri çok fitness a gittiğimde antreman programını hocamı ayarlıcak bana ?
arkadaşlar aklıma şimdi birşey takıldı lise 3 e gidiyorum derslere biraz ağırlık veriyorum şimdi fitnessada gidicem beslenme programı ve antremanlar derken çok zamanımı alırmı bu iş çok kararsız kaldım şimdi ?
amacın gerçekten bodybuıldıng değilde plajda rahat dolaşacak karın kası kolsuz t shırt giycek kadar kol kası ise sana lazım olan bir takım yay ve dambıllardır + karın hareketlerini internetten araştır
hayır zayıfım biraz kolay kilo alamamda o yüzden beslenme programı + bb ile kilomu dengelemek istiyorum yarın gidip salona kaydımı yaptırcam işte bakalım nolcak