Spor Salonlarına Ne Kadar Aidat Veriyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan timu87cin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
para pul yok,bedava...
belediye sagolsun :badgrin: :badgrin: :badgrin:
fakat bi sorun var;üye sayısı=500 :x :x :x
haziranın 30 unda kapatacaklarmıs zaten

40 veriyorum ben. öğrenci olmayana 50.

istanbuldaki salonda kasım ayında 60 veriyordum. kıbrıstaki salonda 60tı geçen yıl.

burası küçük bi ilçe 2 salon var bi tanesi 60 ytl çok lüks ama.

Abi yok böyle bi olay çıldırıcam yaa :x :x :x millet 20-30 veriyo , ama büyük ihtimalle bunlar istanbul dışı, abi istanbulda merkezi yerlerde 75ten başlar 150'ye kadar çıkar. :((

ya arkadaşlar beşiktaşta bildiğiniz adam gibi bi salon varmı hem kaliteli hem ucuz , biliyorum ikisi bir arada bulunmuyo ama :? eğer bileniniz varsa lütfen yardımcı olun teşekkürler.

benden para almıyolar :D

CENTAUR dedi:
Niyeki? Akrabanmı yoksa salon sahipleri?

Yok değil..Benim daha önceki sporcu geçmişim ve hakemliklerimden dolayı sanırım..
Ya da yüksek sporcu cazibemden :D

160 milyon veriyorum süper lüx bi yer mecidiyeköyde tertemiz pırıl pırıl adam gibi bi yer herkesi beklerim :) :) :) ama sezonluk alıyolar.

Ankara/Eryaman/Başkent Spor Merkezi/50 YTL

Ben 12+2 Aylık 750 YTL Pesin vermistim. Ankara için ortalamanın üstünde biryer (Spormed) Aksam giden arkadaşlar yoğunluktan şikayetçi ama ben sabah ezanını müteakip :D gittiğimden sıra falan yok, hatta sağuklarda yanlız çalıştığım bile oldu... Bu arada dün Eryamandaki Büyükşehir Belediyesinin Sağlıklı Yaşam Merkezini gezdim, ücretsiz olması süper ve buradaki pekçok salona taş çıkartır. Dezavantajı ise beleş olduğu için biraz yoğun, Eryaman bölgesi ve yakınlarındaki arkadaşlara duyurulur.

Sağlıklı Günler...
3 sene önce yazılmış ama merak ettim buraya giden varmı acaba?1.Etapta migrosun karşısında oturuyorum bende bana 20 dakika mesafede (yürüyüş) gitsemmi acaba diye düşünüyorum nasıl biryerdir?Yardımcı olan olurmu orada :)

bizimki aylık 60 ama 2 aidatı birden verince 50ye geliyor. Allah tan hocamız çok anlayışlı aydat konusunda yoksa 2 aydan sonra birdaha gidemezdim salona

Valla bende Max Gym e gidiyorum aylık 90tl. Murat hoca, Tolga hoca gayet yardımcı oluyorlar. Bir ara Capitolün orda Planet a gitmiştim, Max Gym orayı katlar. Ayrıca hardcore çalışan insan sayısıda gayet iyi, insanı iyi motive ediyor :D

Konu 2006'da açılmış ama yeniden üst sıralara taşınması iyi olmuş.Bende fiyatları merak ediyorum aslında.4 yılda değişmiştir fiyatlar heralde.

Ben salonuma 50 tl veriyorum öğrenci olduğum için.öğrenci dışında 60 tl.

Normal 40, öğrenciler 30 tl veriyor.

Ben 40 veriyorum. Zaten son bir ayım kaldı askere gideceğim.

Back
Yukarı