Spor ile göğüs düzeltme hakkında sorularım var

Spor salonuna yazıldım bugün göğüslerim hem asimetrik hem sarkık hem de küçük. Spor salonunda kilo verdikçe daha da küçülücek ameliyat olmak da istemiyorum bütçem yok o kadar hem de doğal yollardan istiyorum spor ile güzel göğüslere nasıl sahip olabilirim

Tabiki spora devam et fakat biryerinden şikayet etmek için ergenliğini bitir . Yaşını bilmiyorum ama 21 den büyük değilsen düzelebilir ileride

belki pectoral yani göğüs kasları büyürse meme dokusunu dışarı ittirebilir bu sayede daha dolu görünebilir ama açıkçası hiç böyle bir örnek görmedim , zaten kadınlar kayda değer kas kazanamıyorlar. sanırım yapacak bir şey yok kendinizi bu şekilde kabul edin bazı özellikler değişmez bu da onlardan birisi. ya kilo alarak büyütürsünüz ya da sabit kalır.

Duzelmeyecektir, hatta yag kutleniz azalirsa daha da kuculecektir. Bu sebep ile sporu gogus amacli yapmayiniz, kendinizi bu sekilde kabulleniniz ilerde imkaniniz olursa estetik operasyon dusunursunuz, eskisi kadar pahali ve ulasilamaz degiller.

Spor salonuna yazıldım bugün göğüslerim hem asimetrik hem sarkık hem de küçük. Spor salonunda kilo verdikçe daha da küçülücek ameliyat olmak da istemiyorum bütçem yok o kadar hem de doğal yollardan istiyorum spor ile güzel göğüslere nasıl sahip olabilirim
Maalesef göğüsler yağ dokusundan oluşuyor ve yağ yaktıkça göğüslerde küçülme oluyor.Tersinde de kilo aldıkça büyüme oluyor.Asimetrinin derecesi mühimdir.
Derece arttıkça operasyon olma gerekliliği arta da bilir.Asimetri nedenli devlet veya uni hastanelerinde ameliyat olabilirsin.Açıktan biraz fark ödersin ama sorunundan kurtulursun.
Düşündüğün rakamlara asla ulaşmaz merak etme.
Yaşın çok genç bu konuya takılmak yerine kas kütleni arttırmayı düşün.Güzel bir vucut yap sonra ameliyat olursun.Merak etme gün geçtikçe bu tür ameliyatların fiyatları gevşiyor ve yeni teknikler çıkıyor.
Bunun dışında göğüs kasları çalıştırmak da faydalı olabilir.google da incele istersen.

Merhabalar yeni üyeyim başlığı görünce sorunumun uygun olduğunu düşünerek buraya yazıyorum. 19 yaşındayım 1.67 boy ve 47 kiloyla kilo almak amacıyla fitnessa başladım haftada 3 gün gidiyorum şu an 51 kiloyum ama her yerde sürekli bayanlarda göğüs küçülmesi görülüyor yorumlarını alınca korkuyorum zaten ölçüm baya küçük.Hatta küçülmeye başladığını düşünüyorum. Vücudum şekilleniyor ama böyle olursa bırakmayı düşünüyorum.Bu konuda yapmam yapmamam gerekenleri merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler :)

Merhabalar yeni üyeyim başlığı görünce sorunumun uygun olduğunu düşünerek buraya yazıyorum. 19 yaşındayım 1.67 boy ve 47 kiloyla kilo almak amacıyla fitnessa başladım haftada 3 gün gidiyorum şu an 51 kiloyum ama her yerde sürekli bayanlarda göğüs küçülmesi görülüyor yorumlarını alınca korkuyorum zaten ölçüm baya küçük.Hatta küçülmeye başladığını düşünüyorum. Vücudum şekilleniyor ama böyle olursa bırakmayı düşünüyorum.Bu konuda yapmam yapmamam gerekenleri merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler :)
Göğüslere yapabileceğin bir şey yok göğüslerim küçülecek diye fitnessı bırakacaksan bence hiç başlamaman Önerebileceğim tek şey göğüs çalışırken hafif ağırlık tercih edebilirsin hafif ağırlık ve sık tekrar

Ben kilo verdim ama öyle aman aman küçülmedi korkma küçülücek diye ne zayıflar var göğüsleri büyük eğer o psikolojiyle hep bakarsan göğüslerine hep küçülüyomuş gibi hissedersin hatta push up tak destekli motive olursun

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back
Yukarı