spor hocası dogru mu soylüyor

hocam ben bir salona yazıldım hocam bütün aletlerdeki hareketleri yaptırdı gogus omuz sırt on kol bolgerini calıstırtdı biraz gecmişim var bu sporda fikriniz nedir kas yıkımına neden olmaz mı

ama abi agır girdim biraz

Allah allah eğer vücudu ısındırmak için yapmıyorsa bence yanlış hocanın yaptı.Bundan sonraki gidişinde de aynı şekilde çalıştırmaya çalışırsa sen kendin program çıkar veya farklı bir program iste hocadan çünkü aşırı fazla hareket yapmanın bence bir mantığı yok tamamen psikopatlık ve vücudu boşuna yorma onun yerine daha ağır ağırlıklarla hareketleri daha doğru nizami sindire sindire yapılması ve her gün 2 bölgenin çalıştırılması taraftarıyım.

ya ben normalde gogus on kol calıstırır bırakır dedım hepsıne gırdım bayagı da bi zorlandım cıddı anlamda halter felan kaldırmadım sırf makınelerde calıstım agırlıgı kendıne gore ayarla dedı ben de vurdum 40 50 kılo :D ne yapmam lazım

spor hocası bütün aletleri göstermek için yapmış zaten ilk ayın amacı hareketleri öğrenmektir sanada ağırlığı kendi gücüne göre ayarla demiş yani adamın suçu yok

ya ben normalde gogus on kol calıstırır bırakır dedım hepsıne gırdım bayagı da bi zorlandım cıddı anlamda halter felan kaldırmadım sırf makınelerde calıstım agırlıgı kendıne gore ayarla dedı ben de vurdum 40 50 kılo :D ne yapmam lazım

Dediğim gibi bence ısındırmak ve aletleri göstermek için yapmış ancak eğer bir dahaki gidişlerinde yine aynısını yaptırmaya kalkarsa ben böyle çalışmak istemiyorum kendim çalışırım sağolun diyin kendi programınızı yazın veya hergün 2 bölge olucak şekilde bir program çıkartmasını söyleyin hocanıza.

bana kalırsa adaptasyon programından sonra sitedeki full body konusunu okuyup kendine program çıkarıp çalışmaya devam etmendir

1-barbell squat 2 set 5-8 reps
2-barbell bench press -medium grip 3 set 5-8 reps
3-bent over barbell row 3 set 5-8 reps
4-dumbbell shoulder press 3 set 8 10 reps
5-biceps barbell curl 2 set 10 12 reps
6-weigthed bench dips 2 set 10 12 reps
7-side lateral raise 2 set 10-12 reps
şunu yapabilirsin bende yapıyorum şu aralar haftada 3 kez

sporda yeni isen 1-2 ay komple genel vücut çalıştırabilir bu gayet doğaldır hangimiz ilk başlarda direk ayrılmış programla başladık ki ?

bence 1 ay hocanın gösterdiği gibi yap zaten 1 ay sonra sen sormadan o ayıracaktır göğüs ön kol omuz arka kol filan tarzı

sporda yeni isen 1-2 ay komple genel vücut çalıştırabilir bu gayet doğaldır hangimiz ilk başlarda direk ayrılmış programla başladık ki ?

bence 1 ay hocanın gösterdiği gibi yap zaten 1 ay sonra sen sormadan o ayıracaktır göğüs ön kol omuz arka kol filan tarzı
sence dogru mu 1 gunde omuz gogus sırt bolgelerının hepsını calıstırmak bunu neden gunlere bolmedı

peki ben kendımı bıraz zorladım ısınma tarzı degıl cıddı cıddı hepsınde yuklendım bu kas yıkımına neden olur mu[DOUBLEPOST=1402328443][/DOUBLEPOST]
sporda yeni olduğun içindir dostum bilimsel olarak neden böyle yapılıyor bunun hakkında bilgi sahibi değilim ama genelde böyledir 1-2 ay genel vücut anteremanı yaparsın sonra bölünür
barbel ya da dumbell kullanmadım sırf aletlerde yaptırdı hareketlerı daha ıyı odaklanmak ıcın mı bolgeye

Back
Yukarı