sayın metalıcattbakın bunlar bu konu içinde bazı uye msjlarından bazı alıntılardır,çantamda....1 -ÇikolataShakerYoğurt kabında pilav tavuk ........2- .....bir kapta haşlanmış tavuk gögsü; ya da sadece ton balığı ....bunları benmi yazdım. yada bu yazılanlardan ne anlamalıyızki. bu yıyecekler salonu gorsun dıyemı çantaya konuluyor. yoksa yemek için tabıkı yemek için. bunu nasıl anlamalıyız.ve sen profılde Bilgisayar muhendısı olarak gozukuyorsun çok guzel, ama yazdığın şu yorum senın gorunen kalıtenı çok zorluyor,,,,*********//////sayın Mod Diez: bende az veya çok Forum sıtelerıne uyeyım ve 2 forum sıtesınde bende mod luk yapıyorum.
www.turkeycnc.com mesela buraya bakabılırsın. uye ismı victor.forum yonetıcılığinde uye ile ilgili sıkıntı varsa once ozelden uyarını yapmalısın, baktın adam devam ediyor konu içinde eleştırır uyarı yaparsın. sen ilk konu içinde adamı tehdıt edıp Banlama korkusu verıyorsun. Spor konusunda kım - kımın ne bılgıde olduğunu bılemez. bende lise unıversıtede gureşle uğraştım, daha sonra bıraktım. Forumda Bızım de analatacağımız tecubelerımız olacaktır.****forum uyelerıne yapılan uyarı ve davranışlarda birazdaha yapıcı olmak gerkir.****Belki Bu mesaj nedenıyle benı banlıyacaksın, ama doğrusu bu değil. Genel uye atma işlem basamakları1 uyeyı uyarırsın2 uye anlamaz baltalığa devam eder3 uyeyı bıdaha uyarırsın4 uyeyı BANlarısn5 Banlı üye kızar6 bu uye tekrar üye olur 7 bu uye şerefsızlık yapar - ozel mesajdan sana kufur ve hakaret yağdırır, beşikten mezara saydırır.forum sıtelerınde en buyuk dert bu,ben Mod olduğum sıtede bunları ara sıra yaşıyorum, çok kınlenıp deliriyorum. Ama bizler eğitici oğretici konularda paylaşıma katılmanın peşındeyız,