Spor çantanızda neler var ??

havlular ve kemer bende baya ağırlık yapıyodu..son kaydolduğum yerin havlu vermesi ve belime uygun kemer barındırması çok işime yaradı..çanta ağırlaştıkça insanın motivasyonu kaçıyor valla..

birde su ucuz olsa o da güzel olacaktı..500 lük suyu 1,5tl.ye satıyorlar..kusura bakmasınlar evden doldurup götürüyorum :)

klasık turk insanı tavrı ıle, bişey alınmaz, evden kumnya yapılır,, tren, gemi, otogar, dınlenme tesısı, havalımanı ,,, şimdide spor salonu eklendı bunların yanına...salonlarda ağır yemek yemek ortamı rahatsız etmıyrmu kokular , yağlar , hıjyen açısından sıkıntı olabılır........

Şişe suyu evden getiriyorum cümlesi üzerine, salona yemek götürüp orda yemek yemek salonda rahatsızlık yaratmazmı şeklinde sorgulamak nasıl bir yanlış anlayabilme kapasitesidir?

Son düzenleme:
klasık turk insanı tavrı ıle, bişey alınmaz, evden kumnya yapılır,, tren, gemi, otogar, dınlenme tesısı, havalımanı ,,, şimdide spor salonu eklendı bunların yanına...salonlarda ağır yemek yemek ortamı rahatsız etmıyrmu kokular , yağlar , hıjyen açısından sıkıntı olabılır........

victor1 yazılanları nerenle okuyorsun bilmiyorum ama birdaha uyarmayacağım..

sadece benim değil kimin mesajına yorum yapacaksan önce mesajını oku sonra yorum yap..forumun kalitesini düşürme!!

Şişe suyu evden getiriyorum cümlesi üzerine, salona yemek götürüp orda yemek yemek salonda rahatsızlık yaratmazmı şeklinde sorgulamak nasıl bir yanlış anlayabilme kapasitesidir?

sayın metalıcattbakın bunlar bu konu içinde bazı uye msjlarından bazı alıntılardır,çantamda....1 -ÇikolataShakerYoğurt kabında pilav tavuk ........2- .....bir kapta haşlanmış tavuk gögsü; ya da sadece ton balığı ....bunları benmi yazdım. yada bu yazılanlardan ne anlamalıyızki. bu yıyecekler salonu gorsun dıyemı çantaya konuluyor. yoksa yemek için tabıkı yemek için. bunu nasıl anlamalıyız.ve sen profılde Bilgisayar muhendısı olarak gozukuyorsun çok guzel, ama yazdığın şu yorum senın gorunen kalıtenı çok zorluyor,,,,*********//////sayın Mod Diez: bende az veya çok Forum sıtelerıne uyeyım ve 2 forum sıtesınde bende mod luk yapıyorum. www.turkeycnc.com mesela buraya bakabılırsın. uye ismı victor.forum yonetıcılığinde uye ile ilgili sıkıntı varsa once ozelden uyarını yapmalısın, baktın adam devam ediyor konu içinde eleştırır uyarı yaparsın. sen ilk konu içinde adamı tehdıt edıp Banlama korkusu verıyorsun. Spor konusunda kım - kımın ne bılgıde olduğunu bılemez. bende lise unıversıtede gureşle uğraştım, daha sonra bıraktım. Forumda Bızım de analatacağımız tecubelerımız olacaktır.****forum uyelerıne yapılan uyarı ve davranışlarda birazdaha yapıcı olmak gerkir.****Belki Bu mesaj nedenıyle benı banlıyacaksın, ama doğrusu bu değil. Genel uye atma işlem basamakları1 uyeyı uyarırsın2 uye anlamaz baltalığa devam eder3 uyeyı bıdaha uyarırsın4 uyeyı BANlarısn5 Banlı üye kızar6 bu uye tekrar üye olur 7 bu uye şerefsızlık yapar - ozel mesajdan sana kufur ve hakaret yağdırır, beşikten mezara saydırır.forum sıtelerınde en buyuk dert bu,ben Mod olduğum sıtede bunları ara sıra yaşıyorum, çok kınlenıp deliriyorum. Ama bizler eğitici oğretici konularda paylaşıma katılmanın peşındeyız,

sayın metalıcattbakın bunlar bu konu içinde bazı uye msjlarından bazı alıntılardır,çantamda....1 -ÇikolataShakerYoğurt kabında pilav tavuk ........2- .....bir kapta haşlanmış tavuk gögsü; ya da sadece ton balığı ....bunları benmi yazdım. yada bu yazılanlardan ne anlamalıyızki. bu yıyecekler salonu gorsun dıyemı çantaya konuluyor. yoksa yemek için tabıkı yemek için. bunu nasıl anlamalıyız.ve sen profılde Bilgisayar muhendısı olarak gozukuyorsun çok guzel, ama yazdığın şu yorum senın gorunen kalıtenı çok zorluyor,,,,*********//////sayın Mod Diez: bende az veya çok Forum sıtelerıne uyeyım ve 2 forum sıtesınde bende mod luk yapıyorum. www.turkeycnc.com mesela buraya bakabılırsın. uye ismı victor.forum yonetıcılığinde uye ile ilgili sıkıntı varsa once ozelden uyarını yapmalısın, baktın adam devam ediyor konu içinde eleştırır uyarı yaparsın. sen ilk konu içinde adamı tehdıt edıp Banlama korkusu verıyorsun. Spor konusunda kım - kımın ne bılgıde olduğunu bılemez. bende lise unıversıtede gureşle uğraştım, daha sonra bıraktım. Forumda Bızım de analatacağımız tecubelerımız olacaktır.****forum uyelerıne yapılan uyarı ve davranışlarda birazdaha yapıcı olmak gerkir.****Belki Bu mesaj nedenıyle benı banlıyacaksın, ama doğrusu bu değil. Genel uye atma işlem basamakları1 uyeyı uyarırsın2 uye anlamaz baltalığa devam eder3 uyeyı bıdaha uyarırsın4 uyeyı BANlarısn5 Banlı üye kızar6 bu uye tekrar üye olur 7 bu uye şerefsızlık yapar - ozel mesajdan sana kufur ve hakaret yağdırır, beşikten mezara saydırır.forum sıtelerınde en buyuk dert bu,ben Mod olduğum sıtede bunları ara sıra yaşıyorum, çok kınlenıp deliriyorum. Ama bizler eğitici oğretici konularda paylaşıma katılmanın peşındeyız,

hala anlam veremiyorum tavrına..

benim mesajımı kendi mesajına alıntı olarak ekliyorsun ve türk milletinin sence beğenmediğin özelliklerini benim üzerimden yeriyorsun , daha sonra da çıkıp bana mod.luk dersi veriyorsun..

burda yaptığını bırak yöneticiyi üyeye de yapmaman lazım..resmen alay etmişsin ve kalkıp "önce pm atsaydın" demişsin..

uyarıyı sana burdan yazıyorum çünkü sen mesajımla burda alay etmişsin..

Alay etmeyi kabul etmiyorum. Alay veya dalga olsun diye bu foruma katılmıyorum. Sadece paylaşım nıyetındeyim. Yinede yanlış bir sözüm olduysa özür diliyorum. Ama nıyetim alay veya kırıcılık değildi. Bunlarıda buradan yazmaya mecbur kaldım özel mesaj atamıyorum çünkü. !Alıntı yaptığım cevap sahıbi MOD Diez den özür dilerim. :::Ama Diğer Metalicatt isimli üyeyi de buradan kınıyorum. hakarete varan eleştırsınden dolayı. Sen nerenle anlıyorsan bende oradan anlıyorum ve yorumluyorum.

klasik havlu corap eldiven vs dısında ben disfırcası ve macun da tasıyorum, süt ictikten sonra agızda bıraktıgı tadı goturmesi icin :)

2x 200 ml portakal suyu
2x 200 ml küçük su
deri eldivenlerim
n95
bi dolu bıçak takılı olan anahtarlığım :D
5 amino asit
2 spor atlet
deodorant
1 havlu
1 ,2 ölçek sütle karışım whey.
eşofman altı

bunlar yetio bazen elma mandalina bilimum aksesuar :D

Kış kreasyonu çantam :D

1lt. su.
1 şişede no shotgun veya vapor
1 şişede halo
1 şişede creatine
1 şişede protein tozu
1lt. üzüm suyu veya dekstroz 50gr. + su
1 havlu
1 don
1 atlet
1 çift ayakkabı
1 çift çorap
1 kısa kollu tişört
1 uzun kollu kazak
1 uzun kollu spor için baskısız pamuklu kazak
dirseklik
1 çift eldiven
1 çift bandaj
1 deodrand
1 smith wesson çakı veya nato biber gazı :D
1 eşofman altı

Artık çantama sığmıyor. Zaten çantayı değiştiricem valiz alıcam :D:D

Kosu Ayakkabısı
Kulaklık
Terlik
Bone + Gozluk
Sort
Kapri
İç Çamasırı
750ml Su
500ml whey+Visne Suyu Karısımı
500ml Su
Deodorant

sizin çantalar kalabalıkmış arkadaşlar benim çanta

500ml su
1 adet t-shirt
1 ölcek protein toz'u shackle'da

ev'e 5dk a oldugu için salon evde duş almak daha rahat oluyo hemde cantamı tasıması kolay oluyo benim için.

Kış kreasyonu çantam :D

1lt. su.
1 şişede no shotgun veya vapor
1 şişede halo
1 şişede creatine
1 şişede protein tozu
1lt. üzüm suyu veya dekstroz 50gr. + su
1 havlu
1 don
1 atlet
1 çift ayakkabı
1 çift çorap
1 kısa kollu tişört
1 uzun kollu kazak
1 uzun kollu spor için baskısız pamuklu kazak
dirseklik
1 çift eldiven
1 çift bandaj
1 deodrand
1 smith wesson çakı veya nato biber gazı :D
1 eşofman altı

Artık çantama sığmıyor. Zaten çantayı değiştiricem valiz alıcam :D:D

Ailenle mi yaşıysun yoksa ögrencimisin ? eğer ailenle yaşıyosan annen hergün sitem ediyodur benimki bi thirt bi short a konusup duruo bu liste bende olsa evden kovar :D

Ailenle mi yaşıysun yoksa ögrencimisin ? eğer ailenle yaşıyosan annen hergün sitem ediyodur benimki bi thirt bi short a konusup duruo bu liste bende olsa evden kovar :D

valla bizimkiler eve almazlar bu çantayla =) 2 - 3 parça eşya götürüyorum her gün onlar bile yoruyo adamı ama tam techisatsın en güzeli :)

Eldivenler
1.5 Litre Su
Havlu
Spor salonu ayakkabılarım

benim çantam :)

havlum
eldivenlerim
temiz iç çamaşırı
şort
antreman için atlet
ayakkabılarım
kulaklıklarım