split antreman programım

merhaba yaklaşık 5 6 aydır fullbody yapıyorum hiç geliştiğim söylenemez yağ yakarken tonca kas kaybettim sanırım çünkü fullbodyde baya bi kalori harcıyorum kalorilerimi doğru şekilde alamıyorum kas kaybı oluyor split geçmeyi düşünüyorum haftada 5 gün şöyle bir program tasarladım
pazartesi : göğüs triceps
salı: sırt biceps
çarşamba:omuz bacak
perşembe dinlen
cuma göğüs triceps
cumartesi sırt biceps
pazar dinlen
omuzla bacağı haftada birkez çalıstırmış olucam ama kasa baya fazla yüklenicem göğüs biceps yapmamamın sebebi ertesi gün sırt giricez sırtta biceps çalışıcak zaten omuz girsem göğüsde omuz çalısıyor zaten en ideali bu geldi sizce nasıl

Gogustes triceps sırtta biceps calisir
Ve omuzdan sonra bacak girersen omuzda toplamis oldugun kani bacaga cekersin bacak gibi bi kas grubunu tek gecmelisin

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gogustes triceps sırtta biceps calisir
Ve omuzdan sonra bacak girersen omuzda toplamis oldugun kani bacaga cekersin bacak gibi bi kas grubunu tek gecmelisin

:D He kardeşim bunları nereden okuyorsunuz bilmiyorum da dediğin olaya göre full body çalışanların hiç gelişememesi lazım çünkü bacak çalışıyor kan oraya gidiyor öyle demi ?
Yanlış bilgilendirme yapmayın lütfen.

:D He kardeşim bunları nereden okuyorsunuz bilmiyorum da dediğin olaya göre full body çalışanların hiç gelişememesi lazım çünkü bacak çalışıyor kan oraya gidiyor öyle demi ?
Yanlış bilgilendirme yapmayın lütfen.
Krds ful body nedir bak ful bodyde siralama gogus sirt omuz biceps trixepa olur

Yani goguste triceps sirtta bicwpz yani gogusten sonra omuz basarsan verim almazsin cunku omuzdada triceps calisir gogusten sonra sirt koymak mantiklidir zıt kaslardır ikiside

kası haftada en az 2 kez çalıstırın diyolar şimdi bacakla omuzu ayrırsam busefer göğüs triceps ve bacağı bir kez çalıstırmış olucam ppl yapmam birazdaha iyi gibi ama split antremanları denemek istiyorum[DOUBLEPOST=1502391355][/DOUBLEPOST]hocam çok sıkıntı olmazsa bacak omuzu beraber gireyim

Son düzenleme:
Back
Yukarı