virtual_insanity
Üye
arkadaşalr forumda açılan bir başlıktan aldığım besin değeri listesine gore içerisinde en fazla protein barındıran yiyecek soya fasulyesi.okadar fazla protein varki dana eti, kuzu eti, balık yanından bile geçemiyor buyukbaş etler 100gramı için %30 küçük başlar%25 balıklar ve deniz ürünleri %20lerde seyrederken soya fasulyesinin %80i bulması bana çok ilginç geldi!!!
aslında bu besin değeri listesiyle ilgili ayrıca başlık olmasına ragmen ben bu soya fasulyesi olayını ayrı bir baslıkta tartışmak istedim çünkü protein degeri neredeyse supplementler kadar yuksek.sizce bunda bir tuhaflık yok mu?degerlerinde yalnış olabileceğini sanmıyorum aslında sadece bu besine dikkat çekmek istedim
bundan sonra soya fasulyesi hergün tüketmeyi düşünüyorum size de tavsiye ederim
iyi çalışmalar
aslında bu besin değeri listesiyle ilgili ayrıca başlık olmasına ragmen ben bu soya fasulyesi olayını ayrı bir baslıkta tartışmak istedim çünkü protein degeri neredeyse supplementler kadar yuksek.sizce bunda bir tuhaflık yok mu?degerlerinde yalnış olabileceğini sanmıyorum aslında sadece bu besine dikkat çekmek istedim

bundan sonra soya fasulyesi hergün tüketmeyi düşünüyorum size de tavsiye ederim

iyi çalışmalar