Sorunum beni çok üzüyor, gögüs uçlarım :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cemomu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cemomu

Üye
Öncelikle merhaba arkadaşlar yaş 18 boy 1.93 kilom 95 bu spora başlamadan önce zayıftım spor ile Kilo aldım heryerim gelişti fakat gögüslerim beni üzüyor sarkık gibi görüntüsü var lütfen yardımcı olun

Sağ gögüs ucuma dokunduğumda sertleşti ve fark belli oluyor

Buda antremandan sonra, keşke hep bu şekilde dursa gögüslerim bu şekilde durmasını istiyorum ama sürekli değişiyor ve genelde sarkık duruyor

Öncelikle merhaba arkadaşlar yaş 18 boy 1.93 kilom 95 bu spora başlamadan önce zayıftım spor ile Kilo aldım heryerim gelişti fakat gögüslerim beni üzüyor sarkık gibi görüntüsü var lütfen yardımcı olun

Sağ gögüs ucuma dokunduğumda sertleşti ve fark belli oluyor

Buda antremandan sonra, keşke hep bu şekilde dursa gögüslerim bu şekilde durmasını istiyorum ama sürekli değişiyor ve genelde sarkık duruyor

Jinekomasti olabilir bi uzmana gözükmeni tavsiye ederim öyle bile olsa çok kısa bi işlem korkmana gerek yok

Oyle bir baslik acmissinki gozumden yas akti valla. Titredim. Saka maka ben bir sikinti goremedim. Biraz yag var sadece. Jinekomasti yok gibi;)

abi her yağı nasıl jinekomastiye bağlıyosunuz :D endomorfların özelliği o ilk kilo göğüsten alınıyo ve son kilo göğüsten veriliyo,yani yağın en düşük seviyeye gelinceye kadar göğüslerin öyle kalcak,kas yapıncada o gitmicek güvenebilirsin bana

Back
Yukarı