brian0conner
Üye
Anlamadigim bi nokta var cevaplarsaniz sevinirim.20 gun oldu baslayali ama bir senedir evde şınav mekik ve bir tane 6 kiloluk dambell var surekli böyle calistim.şınavda ilk 7 cekiyodum suan 65 70 max yapabiliyorum.vucudum komple parcali oldu.kilom 60 boy 1.75...üc yildir ne kilo aliyorum nede zayifliyorum.spor salonuna bir arkadasla basladim.onla ayni kiloyum fakat 10 kilo fazla gibi gosteriyorum.sorum şu 1 ay istasyon verdiler ve o arkadas cok güçsüz benle boyu kilosu ayni olmasina ragmen ben omuzda 80 kg la calisiyorum o 20 de cok zorlaniyo alt yapim var.arkadasimla surekli ayni programda gidecegimi soylediler.sizce bu dogru mu? Kafamiz acayip karisti bu body konusunda.birde onereceginiz program var mi? Son sorumda su kisa kasliyim damarlar tam ideal calisirken cok sıkışıyor uzun kas kisa kasta böyle bi farklilik varsa neden ayni programda gidiyoruz uzun kasli birinin rahatlikla yaptigini ben zorlanarak yapiyorum.sorularim bu kadar cvplarsaniz cok sevinirim baş agrısı icin özür dilerim