AmanTanrım
Üye
Selam arkadaşlar. Öncelikle bu konular hakkında hiçbir bilgim olmadığını belirtmek isterim. 18 yaşındayım. Bu sene sınava hazırlandım ve gerek annemin yedirdiği cevizler bademler fındıklar fıstıklar gerekse kendi dikkat etmememden ötürü epey bir kilo aldım. (yaklaşık 20 kilo kadar) Boyum 1.78 fakat kilom 92. Üniversiteye geçmeden önce 3 ay içinde sıkı bir diyet ve spor programıyla fazla kilolarımın tamamından kurtulmak istiyorum. Ama kas erimesidir su kaybıdır tarzı şeyler beni korkutuyor. Ayrıca set nedir 2x10 şeklinde çalışmak nedir tarzında bi bilgim yok. Kas yapmak hacimli görünmek gibi bi derdim de yok. Sadece fazlalıklarımdan kurtulup aynı zamanda fit bi görüntüye kavuşmak istiyorum. Önceliğim bu 3 ay içinde kilolarımı yok etmek ve şekilsiz bi vücutla kalmamak. Bana egzersizler konusunda yardımcı olabilecek sabırlı bi ve bilgili bi hoca arıyorum. Spor salonuna para verecek bi babam yok çalıştığı yerin spor salonunda her türlü alet olduğundan dolayı. Bana yardımcı olabilecek birileri varsa burdan yazsın özelden konuşalım. Yardımcı olmasanız bile okumaya ayırdığınız vakit şimdiden teşekkürler.