Solgar l-carnitin nasıldır??

Meraba arkadaşlar ben Solgar marka 500mglık l-carnitin aldım ,sizin de fikirlerinizi sorıyım dedim. Solgarın bu ürünü nasıldır kullanan veyas bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim...

Solgar ürünleri bence son derece kaliteli.GNC'nin çoğu ürününü beğenmesem de,onun da L-Carnitine'i etkili.Solgar'ın L-Carnitine'i iyi.Merak etme..

ONR dedi:
Solgar ürünleri bence son derece kaliteli.GNC'nin çoğu ürününü beğenmesem de,onun da L-Carnitine'i etkili.Solgar'ın L-Carnitine'i iyi.Merak etme..
bende almayı dusunuyom yanlız bır sorun var hap yutamıyom kırıp toz halıne getırsek ve neyın ıcıne atsak bır tavsıye lutfen kac tane bıde :lol: abardım bıraz sorry

kilo vermem dustu bayagı bır ara ıyı kılo verdım bu sıte uye oldugumdan berı 10 kılo verdım amaharbıden sıte sakınlerı sayesınde dıyebılırım benı gaza getırdıler ve tecrubelerınden yararlanarak dınleyerek uygulayarak ama durdu kilosimdi carnıtın cla almayıdusunuyom yorum lutfen bır ara resımkoyarım
nerde nereye getırdınız benı :cry: saolun sımdıden

Bende L-carnitin almak ıstıorum..Sizce hard line mı ıyı? solgar mı? Yoksa nutrition gibi bı marka wardı o mu ? sızce en kalıtelısı hangısıdır ?

Aldım ve pişmanım.

30 tablet(500mg lık) 60 ytl Solgar'da.

Hardline'ın 100 kapsüllük(500mglık) 60ytl.

Pek akıllıca değil Solgardan almak.

Bende aldım dün ilk defa kullandım
şimdi bir tanedaha içtim ve idmana gidiyorum
hafif diyet yapıyorum çikolatalı ve yağlı yiyecekler yemiyorum
hergün kesin basket oynuyorum veya koşu yapıyorum
+4 gün idman
boy 1.81 kilo 82 içip etkisini göricem

likit carnitinleri spordan yarım saat önce 1500-2500 mg arası alınız.

hap olanları spordan 45-50 dakka önce 1500-2500 mg arası .

cla ile etkili olabilir.

tavsiyem bunların hepsini bir arada barındıran ve + ları olan ürünleri almanız. ( animal cuts yeni kutu)

Carnitinden çok bir şey beklemeyiniz(hiçe yakın:) ) Mezoterapide(Yağ yakıcı maddelerin bölgesel olarak direk yağın içine enjeksiyonu) sizin içtiğiniz carnitinin 4-5 katını direk yağ hücresinin içine veriyorlar ona rağmen çok ii bir zayıflama olmuyor.Ki mezoterapide 10larca ürün enjeksiyonu yapılıyor.Olay sıkı diet + cardio ;)

solgarın l carn 1 ay kullandm günde ilk 15gün 1 tablet sonra 2tablt olarak gerçekten çok etkili bir ürün enerji veriyr yağ yakımınıda gözle görlür etklyr ben card vg az disiplinli diyetle 20 günde 6 kg verdm tavsiye edrim

l carnitine in pek bir kalitesi söz konusu olamaz.. cünkü yapımında kullanılan elementler ve değerleri dozları sabittir.. değişen tek şey vücutta cabuk çözünebilmesi.. liquit yani sıvı halinde olanlar kana 15 dk gibi kısa bi sürede karışarak ve daha hızlı şekilde emilim sağladığı için daha seri bir enerji saglayacaktır bu nedenle bu türlü liquit olan l carnitinler kapsül hap ve tablet lere göre aynı marka olsada daha pahalıdır.. kapsülüde liquit i de aynı etkiyi gösterir fakat biri 30 40 dk da emilirken biri 10 dakika..

Back
Yukarı