sol omzu kırdıkdan sonra

hallowed

Üye
iyi günler arkadaşlar. ben yeniyim. ara verdim uzun bi süre çünkü bu sebeple yeniyim diyorum. ama malesef zamanında sol omuzu kırdım 5 sene geçti hala zorluyo beni. çat çut ses geliyo kaldırırken. sağ kol yukardayken sol kol aşağı düşüyo ve acı veriyo. biraz daha zorlasam kırılcak gibi oluyo ve buda çalışmamı engelleyip moralimi bozuyo. ne yapmamı önerirsiniz ve hangi programı yapmalıyım ?

Nasıl bir kırığın vardı bilmiyorum ama ciddi doku kaybı olmayan kırıklar 6ay-1sene civarı iyileşir diye biliyorum.5 sene diyorsun eskisinden bile sağlam olmuştur kemiğin.Benim görüşüm hissettiklerin tamamen psikolojik.Ama her sağlıklı insan gibi tedbiri elden bırakmıyoruz.

Nasıl bir kırığın vardı bilmiyorum ama ciddi doku kaybı olmayan kırıklar 6ay-1sene civarı iyileşir diye biliyorum.5 sene diyorsun eskisinden bile sağlam olmuştur kemiğin.Benim görüşüm hissettiklerin tamamen psikolojik.Ama her sağlıklı insan gibi tedbiri elden bırakmıyoruz.

değil. çat çut ses geliyo ve aşırı güçsüz. birden iniyo yere . omuz kırığı bazen eskisi gibi olmuyo

Back
Yukarı