Sol kolda inanilmaz agri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Btrvysl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaslar sol kolum cok pis bir sekilde agriyor dun kol calistim gecesinde hafiften basladi bugunde tam siddetle devam etti halada ediyor. Hani kan alinan ana buyuk damar varya o damar bicepsimin ortalarindan baslayip bilegime kadar cok kotu agriyor demeyin damar agrisi nedir diye codden damar agriyor kas veya kemik vs degil geriye sadece damar kaliyor napabilirim o kolun uzerinde yatinca hafifliyor sag tarafa yatip kolu uste koyunca max siddette agriyor biraz o damari sikar gibi yapiyorum hafiften geciyor bide sanki damarin boyu koldan kisaynis gibi tam acinca gerilme hissi yaratiyor acil yardimlarinizi bekliyorum .

Tendon olmasin o? Asiri zorlamadan olur umarim ciddi degildir, bir diger sebep de biceps calismalari sirasinda bilek pozisyonun korunmamasi, agirlik fazla geldiginde genelde ic gudusel olarak bilek disa dogru kiriliyor, bkz: tennis elbow.. gecmis olsun, zorlamayin bir sure

Sent from my Nexus 9 using Tapatalk

T
Tendon olmasin o? Asiri zorlamadan olur umarim ciddi degildir, bir diger sebep de biceps calismalari sirasinda bilek pozisyonun korunmamasi, agirlik fazla geldiginde genelde ic gudusel olarak bilek disa dogru kiriliyor, bkz: tennis elbow.. gecmis olsun, zorlamayin bir sure

Sent from my Nexus 9 using Tapatalk
Tesekkur ederim yok bileklerim hep sabittir onlara cok dikkat ederim tendonda degil agri hafifledi suan ama gecer insallah

Back
Yukarı