Sol Baldır Ağrısı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hako112
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabalar, benim sol baldırımda ve kaval kemigimde koşu sırasında ağrı giriyor ve koşamıyorum. Birakmak zorunda kaliyorumm. Isınmamı yapıyorum felan ama çözemedim. Görüşlerinizi almak isterim. Öneriler? :/

Kaslarında yırtılma ya da zorlanma olabilir. En iyi çözüm o bölgeyi dinlendirmektir.
Hocam yirtilmayi hastanede nereye gösterebilirim gitsem? Zorlanma olabilir eskiden 20 dakika yapardım simdi 10 a indirdim zaten fazla zorlamiyorum. Nasil dinlendirecegim? Yani antremanim var zorunlu koşum var :)

Ortopediye gidebilirsin. Benim 2 yıl önce sağ baldırımda bi yırtılma olmuştu 1 2 hafta yürürken canım yanmıştı ondan sonra düzelmişti. Her gün 5 10 dk sıcak su tutuyordum kendi kendine iyileşti.

Ortopediye gidebilirsin. Benim 2 yıl önce sağ baldırımda bi yırtılma olmuştu 1 2 hafta yürürken canım yanmıştı ondan sonra düzelmişti. Her gün 5 10 dk sıcak su tutuyordum kendi kendine iyileşti.
Benim yırtık değildir inşallah. Sanmıyorum da zorlama olabilir. Yürürken değil cok iyi ama 10 dakika koşunca neyse bende yapayım bakalim teşekkür ederim :)

Back
Yukarı