• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Insan vucudunun yuzde 60 70 I su olduguna gore 70 kiloysan 40 45 gb su diyelim .60 kg da kas etti 105 :) kemikte 15 20 kg olsa 120. Organlarin agirligini bilemicem .olcum de bir yanlislik var..

Insan vucudunun yuzde 60 70 I su olduguna gore 70 kiloysan 40 45 gb su diyelim .60 kg da kas etti 105 :) kemikte 15 20 kg olsa 120. Organlarin agirligini bilemicem .olcum de bir yanlislik var..
:D Hocam bende onu farkettim ben direkt yazdım sadece. Belki içine katılmış ağırlığıdır. Ama kas kütlem bana göre iyi hacim almaya çalışıyorum. Kollar da iyi Allaha şükür. Herkes kollarımj farkediyor bu iyiye işaret :)

sağ kol 3.3 kg nedir ey yüce rabbim sen biliyorsun ya
Noldu hocam :) az mı fazla mı. Bende pek doğru olduğunu sanmıyorum :) ölçüyü en iyi nerde yaptırabiliriz ?
Sivi kg yi ayri yazmislar yukarda.
Olabilir :)

Olcumlere fazla takilma aynaya baktiginda tatmin oluyorsan gerisi hikaye.
Tatmin oluyorum gibi ama hedefim daha ilerisi tabi ki :) alt göbekde yağ var onu verip kas aldımmı tamam :)

2014-05-03 00.34.44.jpg
6 aylik gelisim 87 kg %10.4 bf
ustte 83 kg % 14 bf

çok iyi görünüyorsun mirintime.antreman planlaman ve de ölçülerin hakkında bilgi verebilir misin ???
Tesekkur ediyorum boy 1.84 kilom 87 suan antreman olarak haftada 5 gun 1 saat calisiyorum(piramit sistemi) haftada 2 kez eksik olan bolgeme yukleniyorum olcu olarak suan kollar 39.5 cm bel 82 cm gerisini unuttum malesef.Bugun olcum yaptiricam yazarim buraya

TTTT, post: 839268, member: 118111"]boyun kac ubersonic 1 78 yada 80 tahminim :Dkollarda 41 sanırım ?[/quote]
Maaleesef 171 boyum 40-40.5 kol olmasi lazim bayadir olcu almadim :D

Antrenman partnerim, kardeşim kadar yakın arkadaşım @Muscleguy Men's Fitness Haziran ayı fit-model yarışmasına katıldı. Bütün BodyForumTR üyelerinin desteğini bekliyoruz, fotoğrafa tıklayıp beğenmeniz yarışmada bir oy olarak sayılacaktır. Şimdiden teşekkür ederiz :)

NOT : Kendisi tamamen doğaldır ve supplementler dışında herhangi bir takviye (ilaç, hormon vb.) kullanmamıştır. Forumda antrenman günlüğü de, beslenme programı da mevcuttur.

Back
Yukarı