Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Insan vucudunun yuzde 60 70 I su olduguna gore 70 kiloysan 40 45 gb su diyelim .60 kg da kas etti 105kemikte 15 20 kg olsa 120. Organlarin agirligini bilemicem .olcum de bir yanlislik var..
Sivi kg yi ayri yazmislar yukarda.bence kas kütlesi olarak suyu da dahil etmişler tıpkı 1 kilo eti suyuyla beraber almamız gibi
Olcumlere fazla takilma aynaya baktiginda tatmin oluyorsan gerisi hikaye.Hocam bende onu farkettim ben direkt yazdım sadece. Belki içine katılmış ağırlığıdır. Ama kas kütlem bana göre iyi hacim almaya çalışıyorum. Kollar da iyi Allaha şükür. Herkes kollarımj farkediyor bu iyiye işaret
![]()
Noldu hocamsağ kol 3.3 kg nedir ey yüce rabbim sen biliyorsun ya
OlabilirSivi kg yi ayri yazmislar yukarda.
Tatmin oluyorum gibi ama hedefim daha ilerisi tabi kiOlcumlere fazla takilma aynaya baktiginda tatmin oluyorsan gerisi hikaye.
Evet haklisin üslüp konusunda haklisin kusura bakma 70 kilo da 60 kilo diyince dayanamadim iyi aksamlarİlk önce konuşmana dikkat et ben senin arkadaşın değilim bu bir. İkincisi o kütle belki hepsi içine katılmış ağırlıktır bilgim yok.
Teşekkürler anlayışınız içinEvet haklisin üslüp konusunda haklisin kusura bakma 70 kilo da 60 kilo diyince dayanamadim iyi aksamlar
çok iyi görünüyorsun mirintime.antreman planlaman ve de ölçülerin hakkında bilgi verebilir misin ???Eki Görüntüle 28630 6 aylik gelisim 87 kg %10.4 bf
ustte 83 kg % 14 bf
Tesekkur ediyorum boy 1.84 kilom 87 suan antreman olarak haftada 5 gun 1 saat calisiyorum(piramit sistemi) haftada 2 kez eksik olan bolgeme yukleniyorum olcu olarak suan kollar 39.5 cm bel 82 cm gerisini unuttum malesef.Bugun olcum yaptiricam yazarim burayaçok iyi görünüyorsun mirintime.antreman planlaman ve de ölçülerin hakkında bilgi verebilir misin ???