• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cok basarili vucut gordum ama aralarinda ilk uce girer kilo boy dengesi baglaminda. Problem yaratir mi bilmem ama, hangi supplementlari kullandigino sorabilir miyim dostum?

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

1 ay oncesıne kadar elimde proteın tozu-gainer-amıno-creatin-bca-glutamin vardı yaklaşık 1bucukay kullandım. şuan sadece proteın tozu ve creatin kullanmaktayım mecburi sebeplerden dolayı kardesım

xAP4OL.jpg

crossfit devam ediyormsun? nasil gidiyor
3 hafta filan yaptım kardeşim ama bıraktım inanılmaz zor antremanları var ama bulkta olduğum için amaca uygunluktan dolayı aralıktan beri ağırlık antremanlarıma devam ettim .. 1 mart definasyona giriyorum 1 aydan sonra kondüsyonumu arttırıp tekrar başlayacağım gerçekten yağ yakımına ve parçalı vücut için amaca çok uygun crossfit ...

1 ay oncesıne kadar elimde proteın tozu-gainer-amıno-creatin-bca-glutamin vardı yaklaşık 1bucukay kullandım. şuan sadece proteın tozu ve creatin kullanmaktayım mecburi sebeplerden dolayı kardesım

Pekii hangi glutamine, bca ve amino markalarini onerirsin dostum?
Ben de suan kreatin ve whey goturuyorum.
Bu arada, bu yag yaktiktan sonraki halin degil mi?

Pekii hangi glutamine, bca ve amino markalarini onerirsin dostum?
Ben de suan kreatin ve whey goturuyorum.
Bu arada, bu yag yaktiktan sonraki halin degil mi?

glutaminde marka aramıyorum hardline bile olablır. bca ve amınoda gasparı kullanıyorum.benim amacım fazla yağlanmadan kilo alımı sağlamak onun için ben hep hipertrofideyım :)

glutaminde marka aramıyorum hardline bile olablır. bca ve amınoda gasparı kullanıyorum.benim amacım fazla yağlanmadan kilo alımı sağlamak onun için ben hep hipertrofideyım :)
Karin kasi calismalarinda hangi egzersizleri tercih ettigini sorabulir miyim dostum?

Teşekkürler. Karın kaslarına özel program uygulamıyorum. Genetik olarak aşırı gelişmiş. Vücudumun diğer bölgelerine göre çok daha hacimli olması da beni rahatsız ediyor. Bu yüzden sadece şekillenmesi için idman yapıyorum.

Hocam o iri omuz başları için ne yapmam lazım ? Gerçekten çok estetik duruyor. Yaklaşık 7 aydır VG yapıyorum. Bizim salondaki hocalar o yuvarlak omuz başı için steroidleri gösteriyorlar. Fakat ben başka bir püf noktası olduğunu düşünüyorum.

Trapezsiz, geniş,yüksek ve iri omuz başlı bir omuz istiyorum. Bunun için yaptığınız antreman programını bizimle paylaşabilir misiniz ?

Göğüs idmanı sonrası

Eklentiler

• IMG-20140222-WA0003.jpg
    IMG-20140222-WA0003.jpg
    65,6 KB · Görüntüleme: 702
Boy : 1.83
Kilo : 72
Sporda 1.5 yilim gecti henuz :) ancak yaklasik yari donemini bilincsiz ve yetersiz beslenerek kisaca bos gecirdim :)

Galaxy Ace cihazından Tapatalk ile gönderildi

Eklentiler

• uploadfromtaptalk1394073777463.jpg
    uploadfromtaptalk1394073777463.jpg
    45,4 KB · Görüntüleme: 800
  • uploadfromtaptalk1394073797441.jpg
    uploadfromtaptalk1394073797441.jpg
    46,5 KB · Görüntüleme: 727
  • uploadfromtaptalk1394073817505.jpg
    uploadfromtaptalk1394073817505.jpg
    55 KB · Görüntüleme: 666
fitness--ara verme- muay thai-- ara verme - fitness- ara verme- fitness..
(ara vermelerim mecburi sağlık sorunları yüzünden)
bu da güncel bir fotoğrafım.. yine 3aydır gidemiyorum salona cok zayıfladım..

Eklentiler

• IMG_20140303_195319.jpg
    IMG_20140303_195319.jpg
    88,8 KB · Görüntüleme: 726
şaka mı yapiyosun adamda zyzz genetigi var az bi şekilde sen lazar diyorsun senide merak ettim bak şimdi :D
aaa doru bak gogus genetıgı az benzeyınce aklım lazara gıttı. :)

Back
Yukarı