Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Üst göğüsünüz ve kollarınız iyi durumda. fakat omuz başları ve orta göğüsler geri kalmış gibi. daha fazla yüklenilmesi gereken bölgeler bence. kolay gelsin.bu sporda 1. yılımın şerefine bir resim ekleyeyim dedim... sizce orantısız veya geri kalmış bir bölge varsa yorumlarınızı beklerim...
Eki Görüntüle 24012
3 ayda14 kg, ne yedin ne içtinEktomorf yapıda sayılırım 3 aydır düzenli yapıyorumbaşladığımda 60 kiloydum 74 oldum yorumlarınızı bekliyorum
çok zayıflamış gördüm seni baya geriye gitmissin gibi geldi antreman aksattın mı ne yaptın ?Uzun suredir resim atmiyordum bu konuya.c
Fotografin acisindan uzaklıktan dolayi yaniltici olmus olabilir. Bir kac farkli çektiğim resimleri koyayim yakin zamandaki.çok zayıflamış gördüm seni baya geriye gitmissin gibi geldi antreman aksattın mı ne yaptın ?
Fotografin acisindan uzaklıktan dolayi yaniltici olmus olabilir. Bir kac farkli çektiğim resimleri koyayim yakin zamandaki.
Tebrikler güzel gelişim ama bende ektomorfum ayda max 2-3 kilo alıyorum supplement kullandınız mı ?Ektomorf yapıda sayılırım 3 aydır düzenli yapıyorumbaşladığımda 60 kiloydum 74 oldum yorumlarınızı bekliyorum
Teşekkürler dostum geç olsun güç olmasın elbet alıcaksın ve benden daha iyi duracaktır vücudun çok düzenli beslenme uyku ve 6kg gainer bitirdimTebrikler güzel gelişim ama bende ektomorfum ayda max 2-3 kilo alıyorum supplement kullandınız mı ?
sultanahmed kilona göre oldukca hacimli görünüyorsun boyun kac? bana sorarsan low carb yapma biraz daha hacim yap 80-85 kiloyu gördükten sonra definasyona gir cok iyi genlere sahipsin...
Ben senin yerine begeneyim o zamanBacaklarımı beğenmiyorum sizcede kuruntu yapılcak kadar zayıfmı