• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yp99.jpg

Bi foto da ben atiyim.
Yorum iyidir, beklerim.
Sevgiler saygilar.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    81,6 KB · Görüntüleme: 667
Ektomorf yapıda sayılırım 3 aydır düzenli yapıyorum :D başladığımda 60 kiloydum 74 oldum yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• perfectoo.JPG
    perfectoo.JPG
    60,1 KB · Görüntüleme: 688
çok zayıflamış gördüm seni baya geriye gitmissin gibi geldi antreman aksattın mı ne yaptın ?
Fotografin acisindan uzaklıktan dolayi yaniltici olmus olabilir. Bir kac farkli çektiğim resimleri koyayim yakin zamandaki.

Eklentiler

• IMG_20131110_211405.jpg
    IMG_20131110_211405.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 762
  • IMG_20131020_120303.jpg
    IMG_20131020_120303.jpg
    66,1 KB · Görüntüleme: 780
Fotografin acisindan uzaklıktan dolayi yaniltici olmus olabilir. Bir kac farkli çektiğim resimleri koyayim yakin zamandaki.

Omuzlar ve kollar iyi fakat sırtın motive edici,antrenmandan önce gördüğüm iyi oldu;göğüsleri koltuk altına doğru genişletmek daha da iyi gösterecektir vücudu,iyi bir gidişatın var hayranlıkla izliyorum umarım daha da iyi yerlere gelirsin.

sultanahmed kilona göre oldukca hacimli görünüyorsun boyun kac? bana sorarsan low carb yapma biraz daha hacim yap 80-85 kiloyu gördükten sonra definasyona gir cok iyi genlere sahipsin...

Boyumu tam olarak bilmiyorum ama tahmini olarak 1,71 - 72 civarı olması lazım..
Aslında şu anki forma 83 kg lardan geldim.. Haziran ayında 83 kg ü görmüştüm (avatar resmi 83 kg)
Şu anda da karboyu antremana kadar sıfır karb. ant sonrası yüklemeli şeklinde devam ediyorum...
Teşekkür ederim ama çok çabuk yağlanan bir yapım var bu yüzden çok sıkı bir diyet uyguluyorum..

Bacaklarımı beğenmiyorum sizcede kuruntu yapılcak kadar zayıfmı

Eklentiler

• IMG_20131118_205726.JPG
    IMG_20131118_205726.JPG
    83 KB · Görüntüleme: 776
X
Bacaklarımı beğenmiyorum sizcede kuruntu yapılcak kadar zayıfmı
Ben senin yerine begeneyim o zaman :)
Kütle olarak iyi gorunuyor..
Bacak olcusu nedir, diz kapaginin alti ile ustu arasindaki oran farkini yanlis mi goruyorum yoksa sende bigorexia baslangici mi var..
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
Yukarı