• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bulk 188/98kg şuan 102, ilaçsız kütle alma hevesiyle giriştik bakalım yaza ne çıkacak :)

2hllw.jpg

5-6 ay oldu heralde,düzenli salon aidatı durumu olmadığından tam hatırlamıyorum,evde çalışıyorum...150 kg kadar flanş ağırlıklarım,6-7 set dumbell(6 kg den 40 kg'ye),2tane de sehpam var....

Öncelikle gayet gerideyim farkındayım 1 Yıl önce çekilmiş olduğum bir fotoğraf.Fotoğraf çekilmeyi sevmediğim için yeni yok.Şuan hemen hemen aynıyım üzerine 6 kg daha aldım ve süreklilik olmadığı için şuan yağlandığımı farkedebiliyorum.Eleştiriye açığım:)

Eklentiler

• 08042010238.jpg
    08042010238.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 529
  • 08042010207.jpg
    08042010207.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 528
2n6mz.jpg

sultanmehmed çok iyi gelişti.bu disipline az bile.bazen nette konuşuyoruz.saat 12 oldu mu yatıyor ara öğün aksatmıyor.herşeyi planlı programlı.bu forumda bu kadar disiplinli üye sayısı bir elin parmaklarını geçmez.

fakat poz vermeyle ilgili sıkıntıları var.omuzlarını açarak poz ver diyorum daha geniş görünürsün diyorum dinlemiyor :D

Sevgili Sultanmehmet 5 aylık hacim farkın çok iyi...

Sen yağlanmadan endişe ediyorsun ama bana pek yağlanmadan hacim arttırmışsın gibi geldi...
Tabi önünü görmedik ama ;)

Başarılarının devamını dilerim :)

Teşekkür ederim Zeuss ...
Bel bölgem kalınlaştı epey , onu da karbo alımını düşük tutarak kontrol altına almayı planlıyorum ... Senin başlıktan da çokça yararlanıcam inş...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:19 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:17 ----------

sultanmehmed çok iyi gelişti.bu disipline az bile.bazen nette konuşuyoruz.saat 12 oldu mu yatıyor ara öğün aksatmıyor.herşeyi planlı programlı.bu forumda bu kadar disiplinli üye sayısı bir elin parmaklarını geçmez.

fakat poz vermeyle ilgili sıkıntıları var.omuzlarını açarak poz ver diyorum daha geniş görünürsün diyorum dinlemiyor :D

Teşekkür ederim pozitronn , disiplin in bu sporda olmazsa olmaz olduğunu ben dahil bir çok arkadaşımız tecrübe etmiştir...

Bu fotoları gelişimi takip için çekiyorum belirli aralıklar ile o yüzden yamuk yumuk poz vermem normal :D :D

yapmak istediğim vücut plaj vücudu. Sizce eksiklerim neler? hacimlenmem gerek mi?

Mide oldukça formda , göğüs ve omuzlara yoğunlaşırsan çok daha estetik duracaktır...

Back
Yukarı