Gloriousglor
Üye
göğüsü bir türlü geliştiremedim. Çok düzenli yapıyorum, düzenli besleniyorum ama olmuyorMide oldukça formda , göğüs ve omuzlara yoğunlaşırsan çok daha estetik duracaktır...

Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
göğüsü bir türlü geliştiremedim. Çok düzenli yapıyorum, düzenli besleniyorum ama olmuyorMide oldukça formda , göğüs ve omuzlara yoğunlaşırsan çok daha estetik duracaktır...
göğüsü bir türlü geliştiremedim. Çok düzenli yapıyorum, düzenli besleniyorum ama olmuyorbide kıl sorunu var tabi
![]()
Açıkçası ona hiç dikkat etmedim. Ama çalışmayla ilgili olacağını düşünüyorum.Gloriousglor
gayet iyi plaj icin
asıl benim sormak istedigim karın kası cıkarken ilk önce üst taraftan mı başlıyor cıkmaya packler ?
yoksa alttan mı belirgenleşmeye başlıyor ?
güzel gelişim
sırt pozu verirken karşıya bakmanız daha iyi olur![]()
sivilcelerin sebebi nedir hocam ?
karacigerde bi problem olmasın ?
Uploaded with ImageShack.us
Bu da benden bi gogus resmi olsun.
Amerikada yasiyorum
Suan 3. aydayim spor salonunda oncesinde 6 aylik bir ev calismasi yapdim , burayada resimlerimi koymusdum , goguslere bakip bu 3 aylik gibi durmuyor diyebilirsiniz biliyorum ama cok iyi calisiyoruz supplementlerde cok saglam o yuzden inanilmaz cabuk gelisme aldik , daha da iyi olcak insallah.
3 ayda bu kadar göğüs hacmi ?
günde 200 g protein alsanda böyle olmazki nasıl bir beslenme bu.
buraya koyabilirmisin yada pmden atarsan sevinirim ben 1 yılı doldurucam seninki gibi olmadı.
Gunde 200 gram proteinle alakasi yok , Aslinda beslenmeyle de cok alakasi yok , simdi tamamen yok diyemem tabi ki yediklerinize dikkat etmelisiniz ama gundede su kadar kalori aliyorum soyle yapiyorum diyemem cunku beslenmem cok iyi degil. Benim beslenme olarak tek savunabilecegim unsur supplementlerim.
http://imageshack.us/photo/my-images/820/img0245kw.jpg/
Simdi 3 ay da tabi ki olmaz boyle ama benim herzaman icin gunde aksam yatmadan once olsun sabah kalktigim da olsun antreman programim vardir , sabah usenirsem yapmassam mutlaka aksam 2 katini yaparim. Bunlar arasinda butun evde yapilacak aletsiz calismalar var. Ben salona baslamadan buraya konu bile actim. resimlerimi koydum.
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/yas-18-soguk-vicut-3-t45143.html
Ben salona baslarken gordugun gibi zaten hacimliydim , ben yanlizca 3 ayda goguslerimin icini doldurdum , o yuzden boyle duruyor ki hala yetersiz , hala cok eksik var .
Bunu yapmamdaki en onemli seyler
Yediklerime dikkat etmem
Supplementlerim
Calisma programim
Duzenli calismam ( Haftada 4 gun )