• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Snap-Shots..(Tek Resimler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

buda benden bugün can sıkıntısına webcam ile cektiğim bi kaç fotoğraftan eser =)

fitness bırakalı 7ayı geçti. 1 aydır muay thai yapıyorum. 7 aydır protein tozu vs... kullanmadım.. Kollarım vücuduma göre geri duruyor farkındayım:)

Birde fotoğraflardan anlasılırmı bilmem ama sizce benim yağ oranım % kaçtır ?

Son düzenleme:
bana göre ; çoook çok iyi be kardeşim....adonisler bu kadarmı orantılı olur ;) dopdolu sporlar dilerim...

teşekkür ederim :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:41 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:39 ----------

yigit35
vucudun tek eksigi sixpacklerin belirginleşmesi sanırım.
3 ayda da rahatlıkla olur sanırım.

o da degilde dövme güzel duruyor

teşekkür ederim :) yaza kadar halledicem inş sıkı bi diyet sıkı bi idman ile olucağını sanıyorum :)

Herkese selamlar. Sırtımın eksiklerini ve artılarını belirtirseniz sevinirim, ona göre yeni çalışma programı yapmayı düşünüyorum.

Eklentiler

• aaa.jpg
    aaa.jpg
    64,9 KB · Görüntüleme: 657
Epeydir ölçü almıyorum ama en son 84-85 gibi bir şeydi, çok fazla oynadığını sanmıyorum. boy 1.93 bu arada. yorumun için de ayrıca teşekkür ederim ama şurası eksik kalmış dediğin bir yer yok mu :)

şöyle bi baktımda iyi gibi yani omuz genişliği sırt sadece sol kanat biraz ufak kalmış gibi :D belki duruşundandır

Mustafa hocam yağlar azalmış çok iyi olmuş :)

Ben story'den atahan yeniden başladım spora siz gitmişiniz buralardan :D

vay naber nasıl gidiyor aynı azmi kaybetmedin inşallah ;) gitmek zorunda kaldık yeni sahiplerle anlaşamadık... faceden ekle beni kullanıyorsan... ozel mesajdan atıyorum profıl lınkımı sana...

Hocam çok yağlandık şimdi çekiyorum valla simdi beni gorenler kilo almışın böyle değildin diyor adamla hiç konuşmadığım halde :)
Yanlız çok önemli şeyler ögrendim bırakınca.
Sizin yarışma işi noldu kupayı saklıyormusunuz :D

MK7 , ben kalf lere takıldm mecburen sorunlu bolgem , valla cok iyi 50 den aşa yoktur heralde hic sırıtmıyor ? Özellikle 2. yan göğüs pozunda vucut uyumu çok iyi , sanırım tek eksik biraz tebessüm :)

Hocam çok yağlandık şimdi çekiyorum valla simdi beni gorenler kilo almışın böyle değildin diyor adamla hiç konuşmadığım halde :)
Yanlız çok önemli şeyler ögrendim bırakınca.
Sizin yarışma işi noldu kupayı saklıyormusunuz :D

bakalım neler öğrendin burdan özel mesajla yada faceden yaz bu başlıkta daha fazla offtopic yapmayalım ;)

MK7 , ben kalf lere takıldm mecburen sorunlu bolgem , valla cok iyi 50 den aşa yoktur heralde hic sırıtmıyor ? Özellikle 2. yan göğüs pozunda vucut uyumu çok iyi , sanırım tek eksik biraz tebessüm :)

calfler 48-49 cm geliyor... yorumun için sağol ama 2. fotodaki tebessüm yeterli yaptığımız spor gereği ben pişmiş kelle gibi sırıtmayı kimseye yakıştıramıyorum :)

MK #7 biraz dahamı kütle lazım acep :D haha maşşallah çok iyi

adım hıdır elimden gelen şimdilik budur :) ilerde daha iyisine hep beraber inşallah...

Maşallah MK7 çok sağlam bir kütle , forumun eski konularına göz atıyorum zaman zaman...
2007-2008 yılları , derler ya perşembenin gelişi çarşambadan belli diye o misal seninki de ..

inşallah bende bundan 4-5 sene sonra seninkine yakın bir kütleye erişebilirim...

bakalım neler öğrendin burdan özel mesajla yada faceden yaz bu başlıkta daha fazla offtopic yapmayalım ;)

calfler 48-49 cm geliyor... yorumun için sağol ama 2. fotodaki tebessüm yeterli yaptığımız spor gereği ben pişmiş kelle gibi sırıtmayı kimseye yakıştıramıyorum :)

adım hıdır elimden gelen şimdilik budur :) ilerde daha iyisine hep beraber inşallah...

senle aynı salonda çalışmak isterdim :) motive ediorsun valla jay gibi

Back
Yukarı